“Bu Sene Yenilenebilir Enerji Üzerine Odaklanıyoruz”



Sürdürülebilir inşaat ve modernizasyon için ileriye dönük ve bütünsel çözümler sunan REHAU Türkiye, 2021 yılında yenilenebilir enerji, tasarruflu ürünler ve akıllı sistemler üzerine odaklanıyor. 2021 yılında ihracat hacmini artıracak çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten REHAU Türkiye Ülke Müdürü Murat Sarımaden, REHAU Türkiye’yi çekim merkezi haline getirerek, Türkiye’nin gücünü ortaya koymak istediklerinin altını çizdi. 

Reklam Goruntulenme Bolumu

Murat Sarımaden; “Biz REHAU olarak 5 kıtada, dünyanın 170’den fazla ülkede yaklaşık 22.000 çalışanımız ile otomotiv, beyaz eşya, tesisat, yerden ısıtma, mobilya ve pencere birimlerinde polimer bazlı çözümler üzerine uzmanlaşmış bir markayız. REHAU Türkiye olarak uzun yıllardır Avrupa`daki müşterilerimiz için Almanya’nın kalite standartlarında polimer işliyoruz. Pandemi öncesinden başlattığımız dönüşüm programı çerçevesinde polimer alanında önemli bir merkez olma yolunda ilerliyoruz.  Gerek üretim rekabetçiliğiyle gerek AR-GE çalışmalarımızın üretim tekniklerimize getireceği yeni bakış açılarıyla ihracatımızı artırmayı planlıyoruz. Satış tarafında ise sistemsel çözümlerimiz, komşu ülke ve coğrafyalarda gerek pazarlama gücü gerekse profesyonel teknik desteklerimizle REHAU Türkiye’nin gücünü ortaya koymak istiyoruz. Yenilenebilir enerji ve bunun getirdiği yeni ihtiyaçlar, dolayısıyla enerji tasarruflu ürünler ve diğer akıllı sistem çözümleri bu sene üzerinde yoğunlaşacağımız ürünler arasında yer alacak” dedi.

Bu bağlamda çalışan sayılarını yüzde 20 oranında artıracaklarını söyleyen REHAU Türkiye Ülke Müdürü Murat Sarımaden, 2021 yılının ortalarına doğru hedefledikleri büyüme programını tamamlayacaklarını kaydetti.

 

*

REHAU Hakkında

REHAU, sürdürülebilir inşaat ve modernizasyon için ileriye dönük ve bütünsel çözümler sunar. Buradaki odak, enerji verimli yapı, yenilenebilir enerjilerin kullanımı ve su yönetimi gibi konular üzerindedir. REHAU, pencere, bina teknolojisi ve inşaat mühendisliği alanlarında sofistike sistem çözümleri ile müşterilerine güçlü bir ortaktır. 170'den fazla yerde yaklaşık 20.000 çalışanı ile bağımsız aile şirketi, dünya çapında pazara ve müşteriye yakın olmayı hedeflemektedir.