"Bugün Al Yarın İşe Başla"



Çetmen İnşaat, işadamları ve yatırımcıları çok uygun koşullarda sanayi tesisi sahibi yapıyor. Pancar'da 50 milyon dolarlık yatırımla kurulan ve 11 bloktan oluşan Türkiye'nin örnek sanayi tesisi yatırımını gerçekleştiren Çetmen İnşaat, 48 ay vade ve sıfır faiz imkanı ile yatırımcısına kazandırıyor. İzmir Aydın Otoyolu'nun hemen yanındaki Pancar'da 500 metrekareden 75 bin metrekareye kadar istenilen büyüklükteki sanayi tesislerini 325 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunan Çetmen İnşaat, yatırımcısına konuta göre 3 kat daha fazla kira getirisi imkanı sunuyor.

Örnek proje

İnşaat sektörüne Pancar Sanayi Yapıları'nı kurarak adım attıklarını dile getiren Çetmen Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Çetmen, 150 bin metrekare alanda inşaa ettikleri sanayi tesislerinin, İzmir'in yeni gelişen bölgesinde, ulaşım imkanları ve altyapısı ile örnek bir proje olduğunu söyledi. Projelerinde en büyük avantajın ödeme koşulları olduğunu dile getiren Çetmen, "Biz 500 metrekare ile 75 bin metrekare büyüklüğe sahip tesisleri belirli bir peşinat ile 48 ay vade ve sıfır faiz olanağı ile satışa sunduk. Siteye tam koruma sağlıyoruz. Elektrik, su, telefon ve kanalizasyon altyapısı da hazır. Bugün sanayi tesisini alanlar yarın işlerine başlayabilecekler" dedi.

Projelerinin 11 bloktan oluştuğunu ve 4 bloğun inşaatının sürdüğünü açıklayan Çetmen, sanayi tesislerinin en az 15-20 yılda kendisini amorti ettiğini, kendi tesislerinin ise 8-9 yılda yatırımını kurtardığını açıkladı. Aynı yatırımla alınan bir konuttan alınacak kira bedeline karşın sanayi tesislerinin 3 kat daha fazla aylık kazanç getirdiğini anlatan Çetmen, "Pancar Sanayi Binaları Pancar Organize Sanayi Bölgesi'ne 1 kilometre uzaklıkta. Eski Aydın yolu, Ayrancılar Pancar girişinden 3 kilometre mesafede ve otoban cepheli. Yapılarımızın yükseklik, kapı genişlikleri, binaların içine rahatlıkla TIR'ların girip çıkabileceği şekilde tasarlandı. İki bina arasındaki yol mesafeleri yaklaşık 40 metreye yakın. TIR'lar çok rahat manevra yapabiliyor" diye konuştu.

Mobilya sektörünün önemli oyuncusu

Çetmen Grup'un temelleri 1962'de atıldı. Mobilya üretimi ile işe başlayan Grup daha sonra perakende mağazacılıkta büyüdü. Konfor ve çizgi markaları ile mobilya ürünlerini Türkiye ve yurtdışında 50'nin üzerindeki ülkeye pazarlayan grup, Çetmen markasıyla da 19 mağazasında perakende satış hizmeti veriyor. Kısa zamanda mağaza sayısını 40'a çıkarmayı hedefleyen grup, inşaat sektöründe de Çetmen Sanayi Yapıları'nın ardından yeni projelerle büyümeyi amaçlıyor. Bünyesinde bin 100 kişiye istihdam sağlayan grup, mobilya sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

Projenin öne çıkan özellikleri

* Projenin maliyeti 50 milyon dolar
* Eski Aydın yoluna sadece 3 km
* Hava limanına 18 km
* EBSO Pancar OSB'ye 1 km
* Alsancak Limanı'na 18 km
* 500 metrekareden 75 bin metrekareye kadar büyüklüklerde satın alma imkanı
* 24 saat güvenlik hizmeti
* Çatılar sandvich panel
* Geniş yollar
* Toplam alanı 150 bin metrekare
* Bahçe peyzajı
* Kameralı koruma
* Elektrik, su, telefon ve kanalizasyon altyapısı tamam
* Yerler epoksi
* Net yükseklik 8 metre
* Yanaşma rampaları var.
* LED teknolojili genel aydınlatma