Bürotime'dan Yeni Nesil Ofis Mobilyaları



İş dünyası ve ofislerde kaliteli bir yaşam alanı oluşturan Bürotime; geliştirdiği ürün gruplarıyla çalışma ortamlarına yenilikçi ve fonksiyonel çözümler sunmaya devam ediyor. Bürotime b. design ekibi tarafından farklı kullanım alanlarına yönelik özel olarak tasarlanan Foldit; sade formu, zarif ve özenli detaylarıyla ofislerde konforlu çalışma alanları sunuyor.

Ofis içindeki çalışma, toplantı, bekleme, dinlenme gibi farklı kullanım senaryolarına cevap veren Foldit, insan sağlığına uygun olarak şekillendirilmiş yapısıyla konforlu kullanım olanağı yaratıyor.
Foldit koltuk ailesi; Foldit yönetici, Foldit operasyonel ve Foldit lounge koltuk modellerinden oluşuyor.

Modern ve klasik çizgilerin buluşma noktası: Foldit yönetici koltuğu
Foldit yönetici koltuğu, ofislerde arzulanan ağırlığı sofistike bir biçimde veriyor. Modern ve klasik çizgileri buluşturan Foldit, ofislerde güncelliğini hiçbir zaman yitirmeyecek bir ürün olma özelliğini barındırıyor. Kullanıcıda uyandırdığı görkemli algıya karşın ince ve çizgisel yapısı ile zıtlıkları ahenkle bir araya getiren ürün; klasik tarzdan ayrılamayan yöneticiler için vazgeçilmez bir tasarım olma özelliği taşıyor. Kullanıcı odaklı yaklaşımla tasarlanan Foldit, şıklığı ile kendine hayran bırakırken; insan sağlığına uygun olarak şekillendirilmiş akıcı formuyla da göz dolduruyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Şıklık ve konfor arasındaki denge: Foldit çalışma koltuğu
Şıklık ve konfor arasındaki denge gözetilerek tasarlanan Foldit çalışma koltuğu; çalışırken vücudu destekleyerek, kullanıcısını doğru oturuş pozisyonuna yönlendiriyor. Sade formuna karşın, özenli detaylarıyla dikkat çekici bir duruş sergileyen Foldit, kullanıcısına, işlevsellik ve estetik tasarımı aynı anda sunuyor.

Bekleme alanlarında fark yaratacak tasarım: Foldit lounge koltuk
Lobi, bekleme veya dinlenme alanları için tasarlanan Foldit lounge koltuğu, kullanıcısı için konforu garanti ederken, sade formu, zarif ve özenli yapısıyla şık bir bekleme ortamı sunuyor. Görsel detaylarıyla içinde bulunduğu çalışma alanında elegant bir duruş sergileyen Foldit Lounge koltuğu, tamamlayıcısı olarak tasarlanan Foldit Puf’la bekleme alanlarındaki tüm ihtiyaçları karşılıyor.