Bursagaz, Sertifikalı Firmalara Plaket Verdi



Bursagaz, 2009 yılında 'Sertifikalı Firma Değerlendirme' programı kapsamında en yüksek performansı gösteren 3 firmaya başarılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Bursagaz, Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıda, 'Mavi bir gökyüzü, yeşil bir Bursa' hedefi doğrultusunda Bursalıların hayat kalitesini yükseltmek için faaliyet gösteren yetkili doğalgaz sertifikalı firmalara teşekkür etti.

İlde, 2009 yılında en yüksek performansı göstererek plaket almaya hak kazanan Yusuf Akipek Dayanıklı Tüketim Malları Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti., Göçmen Ticaret ve Genç Bayramoğlu Tesisat İnşaat ve Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. firmalarına plaketlerini, Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Osman Kipoğlu verdi.

Müşteri Hizmetleri Müdürü Osman Kipoğlu, 2010 yılı ile birlikte abonelerin gaz kullanımına geçebilmesi için önemli bir maliyet tutan tesisat bedellerinin, Bursagaz abonelerine özel finansal çözümler ile uzun vadede yüzde sıfır faiz ile taksitlendirilmesi yönünde çalışmalara başladıklarının müjdesini verdi.