Bursa'ya Sheraton ve Aloft Otelleri



Faik Çelik Holding, Bursa'da yapımına başladığı 5 ve 3 yıldızlı otellerin işletmesi için uluslararası otel şirketi Starwood Hotels&Resorts ile anlaşma imzaladı.

Faik Çelik Holding'den yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Odunluk Bölgesi'nde yaptırılan kültürpak ile yeni stadyuma yakınlığıyla dikkati çeken otellerin, gelişen iş ve yaşam alanının ortasında, şehre toplam 300'den fazla yatak kapasitesiyle hizmet vereceği belirtildi.

Türkiye'de şu an 5 otel işleten Starwood'un, Bursa'ya ilk adımını Faik Çelik Holding ortaklığıyla Bursa Sheraton ve Aloft otelleri ile attığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Bu anlaşmayı Starwood'un Orta ve Doğu Avrupa boyunca devam eden büyümesinde heyecan verici bir adım olarak gören Starwood, 'Kültür, sanayi, spor ve eğlence merkezleriyle gelişmekte olan bir metropol olan Bursa'yı markaları için ideal bir yer' olarak tanımlıyor''.

Anlaşmanın, Faik Çelik Holding Üst Yöneticisi (CEO) Baran Çelik ile Starwood Avrupa, Afrika ve Ortadoğu (EAME) Satınalma ve Genişlemeden Sorumlu Direktörü Katerina Giannouka arasında imzalandığı kaydedildi.

Açıklamada, kentin gelişen bölgesi Mihraplı Park'ta kurulacak Bursa Sheraton ve Aloft otellerinin 2013 yılında hizmete gireceği bildirildi.