Calinteg Confort: Ekolojik ve Görünmez Isı Sistemi



Projelerin kilit noktalarına sunduğu ürünlerle özel uygulamalara imza atan Vendo-Plus'tan yepyeni bir ürün: Calinteg Confort.

Calinteg Confort'un 1 mm kalınlığında hafif, yanmayan, su geçirmeyen ve korozyona uğramayan panelleri, güvenilirliğini ve teknolojisini kömür, reçine, silikat ve mikanın, elektrik akımını ileten özel boya ile birleşip elektrik akımını ısıya dönüştürmesine borçlu. Akıllı Ev sistemleri ile uyumlu olan Calinteg Confort, farklı voltaj ve farklı tüketim seviyelerinde panellere sahip.

Doğaya zarar vermeyen hidrokarbonsuz, dönüştürülebilir materyalleri ve yüksek enerji verimliliği ile Calinteg Confort, aynı zamanda çevre dostu bir ürün. Sistem, diğer sistemlere göre yüzde 30 - 50 enerji tasarrufu sağlıyor. Montajı bir profesyonel tarafından kolay bir şekilde yapılan sistem, radyotörlerin neden olduğu gereksiz yer kaybını ortadan kaldırıyor. Diğer ısıtma sistemleri ile karşılaştırıldığında Calinteg Confort, geniş çözümler ve uygulama alanları sunuyor. Calinteg Confort'un uygulamasının yapılmasından sonra bir ısıtma sistemi yerine sadece sevdiğiniz bir tabloyu, banyonuzdaki aynayı, karo veya mermeri ya da havlu asacağını görüyorsunuz.

Isıyı yayarak ileten Calinteg Confort, akım yaratmadığı, havadaki nem oranını azaltmadığı gibi insan vücudunun ısı dengesini de ayarlıyor. Böylece mevsim değişikliği sonucu geleneksel ısıtma sistemlerinin neden olabileceği solunum problemlerini engelliyor

www.vendo.com.tr