Çalışma Motivasyonunuzu Artırmak İçin Dat-o



Nurus / Dauphin Human Design Group tarafından tasarlanan yeni ürün Dat-o ofis koltuğu sırt, bel ve boyun ağrılarına son veriyor. Avrupa Birliği ülkelerinde çalışma koltuğunun ergonomisini ve güvenliğini belirleyen EN 1335 standartına göre tasarlanmış olan Dat-o, GS güvenlik sertifikasına da sahip bir ofis koltuğu.


Dat-o, ofis hayatının kalitesini yükseltmek amacıyla tasarlanmış. Sırt kaplamasında kullanılan file kumaşıyla ofislere nefes aldıran Dat-o, çağdaş ve dinamik ofislerin ayrılmaz bir parçası olmaya aday. 10 cm. oturma derinliği, 3' açıyla öne doğru oturma eğimi ayarlanabilen ve lumbar ayarı ile insan anatomisine uyum sağlayan Dat-o tam ergonomik bir oturma sağlıyor.


Senkronize mekanizmasıyla oturma eğimi öne doğru 4', arkaya doğru 27' ayarlanabiliyor ve 3 ayrı pozisyonda sabitlenebiliyor. Lumbar desteği 21 cm'lik bir aralıkta hareket ettirilerek bel boşluğu istenilen noktadan desteklenebiliyor. Kollar arası genişlik ayarı her modelinde standart olan Dat-o; sabit, yükseklik ayarlı, yükseklik + yön ayarlı ve yükseklik + yön ayarlı + 360' dönebilen kol seçenekleri ile konforu en üst düzeye taşıyor.


Yalın çizgisi ve dinamik yapısıyla ofislere şeffaflık getirecek olan Dat-o, çağdaş yönetim anlayışını da yansıtıyor!