Çanakkale Seramik ve Kalebodur'dan 'Seramik Parke'

Country serisi

Çanakkale Seramik ile Kalebodur, ahşabın doğal görünümünü seramiğin sağlamlığıyla buluşturdu. Ağaçlara dokunulmadan dayanıklı, hijyenik ve doğal mekanlar oluşmasını sağlayan ‘Seramik Parke’, banyo, mutfak, salon, yatak odası ve terasın yanı sıra, restoran ve alışveriş merkezi gibi toplu kullanım alanlarında özellikle tercih ediliyor.

Çok özel serilerden benzersiz bir koleksiyon

Çanakkale Seramik’in, ‘Wooden Touch’, ‘Chakra’, ‘Country’, ‘Forest’, ‘Tonewood’, ‘Nordic’, ‘Soft Nordic’ ve ‘Wood’ serileri ile Kalebodur’un ‘Vintage’, ‘Antique Wood’, ‘Madera’, ‘Soft Wood’, ‘C-Wood’ serilerinden oluşan ‘Seramik Parke’, farklı yüzey ve ebat seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine hitap ediyor.

‘Wooden Touch’ ile doğanın eşsiz yüzeyleri evinizde

Bu çok özel seriyle, dilediğiniz her mekan ahşabın çekici ve doğal dokusuyla süsleniyor. Wooden Touch serisinin 30x90 cm ebatlarıyla ve alternatif renkleriyle doğanın eşsiz yüzeyini evinize taşıyor.

ChakraChakra serisi‘Chakra’ tabiatın dingin ruhunu evinize taşıyor

Natürel ve pozitif duygular, huzur verici ambiyanslar Chakra serisi ile evinizde. Tabiatın dingin ruhunu evinize taşıyan Chakra serisi, 15x90 cm ebadı ve kalıplı dokusuyla ahşabın doğallığını ve huzurunu evinizde yaşamanızı sağlıyor.

‘Country’ ile doğaya dönüş hissi

Kuzey ülkelerinin tertemiz havasını, doğaşa dönüş hissi ile birleştiren bu seri; ahşabın doğallığıyla seramiğin dayanıklılığını evinize taşıyor. 15x90 cm ebadında bal, haki ve fındık renklerinde üretilen Country serisi, organik yaşamla aramızda fiziksel bir bağ oluşturuyor.

‘Forest’ doğayı mekanınızın bir parçası haline getiriyor

Kavak, sedir, kestane ve karaçam ormanlarından gelen tonlar, ahşabın göz alıcı dokusuyla 15x90 cm ebadındaki seramik karolarla bütünleşiyor. Forest serisi ile doğa mekanınızın bir parçası haline geliyor.

‘Tonewood’ her mekana pozitif doğallık katıyor

Ahşabın doğal ruhunu karolar üzerine taşıyan Tonewood serisi, dilediğiniz her mekana pozitif bir doğallık katıyor. Alternatif renklerdeki karoları ve sıradışı dekorlarıyla doğanın huzurunu evinize getiriyor.

ForestForest serisi‘Nordic’ ahşabın özgün dokusunu yansıtıyor

Doğal ahşap dokusuyla zenginleşen seramik karolar… 15x60 cm ve 15x60 cm rektifiyeli ebatlarda 4 renk ahşap dokusuyla sunulan seri, ahşabın özgün dokusunu yansıtıyor. Kuzey ülkelerinin tertemiz havasıyla banyolarda doğaya dönüş hissini uyandıran bu seri, ahşabın doğallığıyla seramiğin dayanıklılığını hissettiriyor. Nordic serisi doğal bir huzur ve rahatlama hissi veriyor.

‘Soft Nordic’, doğadaki huzuru arayanlara hitap ediyor

Soft Nordic serisi, soğuk tonların ve yumuşak geçişlerin hakim olduğu 15x60 cm ebatlarda rektifiyeli seçenekleri ve alternatif renklerdeki karolarıyla doğayı banyolara taşıyor. Ahşabın dingin tonlarıyla Soft Nordic serisi, banyoda doğadaki huzuru arayanlar için tasarlandı.

‘Wood’ doğada yaşanacak banyo deneyimi vadediyor

Doğal ahşap dokusu ile Wood serisi doğanın içinde yaşanacak bir banyo deneyimi vadediyor. 15x60 cm ebatlarda 4 renk seçeneği ile sunulan seride, her bir karo ahşabın doğallığını ve özgün dokusunu yansıtıyor.

VintageVintage serisiKalebodur’un, ‘Seramik Parke’de yer alan özel serileri

‘Vintage’ mekanlara zenginlik katıyor

Vintage serisi, ahşaptan gelen kaliteyi ve doğallığı bugünün modernliği ile buluşturuyor. Kalebodur’un Vintage serisinde sunulan 15x60 cm ebadındaki sırlı porselen karolar, her karoda değişen özgün tasarımlarla mekanlara zenginlik katıyor.

‘Antique Wood’ ile kusursuz görünüm

Öyle bir porselen karo düşünün ki kusursuz ve doğal bir görünüm sağlasın ve yıllar sonra bile görünümünü, dayanıklılığını hiç kaybetmesin. Kalebodur titizlikle hazırlanmış ve fırçalanmış ahşap dokulu yüzeye sahip Antique Wood serisini özenle seçilmiş 3 rengiyle ahşap tipolojili porselen karoda en muhteşem ürün iddiasıyla sunuyor. Antique Wood, 30x120, 20x120, 12x120 cm ebatları ve renk seçenekleriyle zengin görünüm varyasyonları sağlıyor.

MaderaMadera serisi‘Madera’ gerçek ahşabın renk ve dokunuş hissini yansıtıyor

Madera’yı doğal ahşaptan ayırt edemeyeceksiniz… Doğal parkeye uyumu ve sunduğu pek çok farklı varyasyon sayesinde Madera, gerçek ahşabın renk ve dokunuş hissini seramiğe yansıtıyor. Ahşabın sahip olamayacağı dayanıklılığı ve uzun ömürlü yapıyı seramikle yaşam alanlarına taşıyan Madera, şık ve modern çözümler arayanlara hitap ediyor,

‘Soft Wood’ otantik eskimiş görünümü mekanlara taşıyor

En iyi ahşap görünümlü porselen karo… Masif olarak üretilen doğal ahşap parkelerden ayırt edilemeyecek kadar gerçekçi görünüm ve yüzey dokusuna sahip Soft Wood serisi, doğal ahşap kaplamalarda kullanıldıkça oluşan otantik eskimiş görünümü mekanlara taşıyor. 30x120, 20x120 ve 12x120 cm gibi doğal ahşap ebatları ile birbiriyle uyumlu 3 renk ve fullbody porselen olarak üretilen seri, ebadına göre karodan karoya değişen 20’ye kadar varyasyon zenginliği sunuyor. Kaymaz yüzeye sahip Soft Wood serisi, kolay temizlenen yüzey dokusu sayesinde iç mekan zemin kullanımlarında uzun ömürlüdür ve bakım gerektirmez.

AntiqueAntique Wood serisi‘C-Wood’ şık ve yalın mekanlar yaratıyor

Ahşap ve çimento, iki vazgeçilmez malzeme aynı karoda buluşuyor. 6 farklı renk ve 20x120 cm ebadıyla fullbody porselen karo olarak üretilen C-Wood serisi, ahşabın doğallığını, betonun sade görüntüsü ile birleştirerek tasarımcılara şık ve yalın mekanlar oluşturma imkanı veriyor.