Çanakkale Seramik&Kalebodur Bir Yeniliğe Daha İmza Atıyor



Çanakkale Seramik&Kalebodur, zengin renk seçeneği ve farklı ebat-yüzey yapısı ile yeni modüler karo sistemi Rainbow Plus serisi ürünlerinde, binlerce renk çeşidi ve uyumlu renk geçişleriyle yaratılan ahenk, nitelikli projelere anlam katacak özellikler taşıyor. Rainbow Plus sisteminde, 70’in üzerinde renk seçeneği bulunuyor. Boyut seçenekleri açısından da zengin olan seride, bütün boyutlar aynı zamanda modüler özellik taşıyor. Bu sayede ürün serisi, kullanıcısına farklı renkler arasında geçiş ve kombinasyon yapabilme imkanı veriyor. 2,5x2,5 cm’den 30x30cm’e kadar farklı boyutlarda, yüksek kalitede ve esnekliğe sahip olarak üretilen modüler sistem serisi en etkili çözümleri arayan profesyonellere, aradıkları mimari alternatifleri sunuyor.

Rainbow Plus, dış duvar kaplamasından yüzme havuzları için kaydırmaz ürünlere kadar, özel teknik ya da mimari gereksinimleri çok güvenli biçimde gerçekleştiriyor. Ürün serisiyle beraber tasarlanan köşeler ve kenarlardan oluşan tamamlayıcı ürünler, tasarımlarıyla mekanın doğasına kusursuz uyumunu sağlıyor.

Antibakteriyel ve kolay temizlenebilir

Rainbow Plus sisteminin sağladığı diğer bir özellik de anti-bakteriyel ve kolay temizlenebilir olması. Opsiyonel olarak sunulan bu özelliklerden biri olan kolay temizlenme özelliği/easy clean, seramik yüzeyinde kullanılan suyun yüzeyden daha hızlı akmasını sağlıyor. Bu özellik, ürünün dayanıklılığını artırırken yüzeylerin bakımını da kolaylaştırıyor. Anti-bakteriyel özellik, sağlığın çok daha önem kazandığı mekanlarda yüksek hijyen seviyesini koruyor. Anti-bakteriyel yüzeyli seramikler, bakteri oluşumunu yüzde 99 azaltan sırla kaplanıyor. Rainbow ürün serisinde opsiyonel olarak sunulan sır kaplama özelliği sayesinde seramik karo yüzeyinde 24 saate kadar yüzeyde gelişen bakteri populasyonunda ciddi azalmalar görülüyor.

Serinin, mat, parlak ve kaydırmaz/anti-slip yüzey seçenekleri bulunuyor. Farklı boyut seçenekleri, seramiklerin hem duvarda hem de zeminde kolayca döşenmesini sağlıyor. Seramikler porselen bazlı olduğu için de dış mekânların kaplamasına son derece uygun. Su emme derecesi %0,5’in altında olması nedeniyle de Kaleseramik’in bu yeni ürün serisi dona karşı dayanıklı. Seride tüm ebatlar 6 mm kalınlığında ve sadece 30x30 ebadı 7.8 mm olarak üretiliyor. Bütün mozaik ürünler, 30x30cm’lik arkadan uygulanmış plastik file taşıyor. Bu özelliği de yeni serinin dış mekân kullanımında verimlilik, uygulamada ise kolaylık getiriyor.

Binlerce renk seçeneği yaratabilirsiniz

Dekorasyonda renk kullanımı, gelişen ve değişen modern hayat ile birlikte her geçen gün yenileniyor. Çanakkale Seramik&Kalebodur da bu yenilenme sürecinde tüketici memnuniyetini artırmak amacıyla renk skalasını genişletiyor. Rainbow Plus sistem serisinde renklerin, evrensel bir renk sistemi olan RAL karşılıkları bulunuyor. RAL Sistemi; tekstil, mimarlık ve dekorasyon alanlarında, renkleri seçmek, belirlemek, denetlemek ve ifade etmek için kullanılan küresel bir sistem ve dekorasyonda tasarımcıya farklı malzeme renkleriyle bir dil birliği oluşturma imkânı veriyor. Bu sistemle aynı renkler farklı boyutlarda kullanılabiliyor ya da farklı renkler ile etkili kombinasyonlar yaratılabiliyor. Sistemde her renk, 3 sayısal grup tarafından temsil ediliyor.  H grubu, ton ya da renk ailesini, L grubu açıklık derecesini, C grubu ise, rengin koyuluğunu ya da yoğunluğunu belirtiyor.

Rainbow Plus karo seramik ürün serisinde ayrıca renk uyum grupları oluşturulabiliyor. Bu uygulama sayesinde, etkili renk geçişleriyle mekanlar, aynı renk ailesinden ton-sur-ton olarak kullanılabileceği gibi, farklı kontrast renklerle uyumlu şekilde kullanılabiliyor. Mekanların döşenmesinde renk kombinasyonlarının yaratılması için büyük kolaylık sağlayan bu uygulama da pazarda ürünü benzersiz kılıyor.