Çanakkale Seramik&Kalebodur'dan Antibakteriyel 'Rainbow Plus'



Dünya seramik sektöründe tek çatı altında en büyük üretici olan Çanakkale Seramik&Kalebodur, zengin renk seçeneği ve farklı ebat-yüzey yapısı ile yeni modüler karo sistem serisi Rainbow Plus’ı pazara sundu. Rainbow Plus serisi ürünlerinde, binlerce renk çeşidi ve uyumlu renk geçişleriyle yaratılan ahenk, nitelikli projelere anlam katacak özellikler taşıyor.

Çanakkale Seramik&Kalebodur’un yeni karo seramik serisi Rainbow Plus sisteminde, 70’in üzerinde renk seçeneği bulunuyor. Boyut seçenekleri tamamen modüler belirlenen ürün serisi, kullanıcısına farklı renkler arasında geçiş ve kombinasyon yapabilme imkanı veriyor. Yüksek kalitede ve esnekliğe sahip olarak üretilen modüler sistem serisi.2,5x2,5 cm’den 30x30cm’e kadar farklı boyutlarda satışa sunuluyor.

Rainbow Plus, dış duvar kaplamasından yüzme havuzları için kaydırmaz ürünlere kadar geniş bir kullanım yelpazesine sahip olduğu gibi köşeler ve kenarlardan oluşan tamamlayıcı ürünleriyle iç mekanda her daim malzeme bütünlüğü sağlama imkanı tanıyor.

Rainbow Plus sisteminin sağladığı diğer bir özellik de anti-bakteriyel ve kolay temizlenebilir olması. Opsiyonel olarak sunulan bu özelliklerden biri olan bakteri oluşumunu yüzde 99 azaltan sırla kaplanan malzemede kolay temizlenme özelliği. Bu özellik, ürünün dayanıklılığını artırırken yüzeylerin bakımını da kolaylaştırıyor.