Canan Residence, Grohe ve Schüco ile Anlaştı



Ataşehir yakınlarında hayata geçirilen Canan Residence, sektörünün dünya lideri iki markası Grohe ve Schüco ile anlaşma imzaladı. Canan Residence dairelerinin alüminyum pencere sistemlerinde Schüco, ıslak mekanlarında ise Grohe kullanılacak.

Schüco AWS 65 sistemi, geniş bir profil yelpazesinden çok çeşitli açılış şekillerine kadar pek çok özelliği bir arada sunuyor. Çeşitli kasa profili derinliklerine göre değişik isimler ile anılan bu serinin en çok uygulanan izolasyonlu sistemi olan AWS 65’in mükemmel ısı yalıtımı ve minimal profil derinliği, mimar ve cephe planlamacılarına kapsamlı bir tasarım alanı sağlıyor. Schüco AWS 65 BS sistemi, 65 mm profil derinliği içerisinde gizli kanat konstrüksiyonu çözümü de sunuyor. Bu durumda kanat profili, kasa profili arkasına gizlenerek dışarıdan fark edilmiyor. Kanat üzerinde klasik cam çıtası uygulaması gizlenmiş dış profilde oluşturulduğu için içte kanat üzerinde görsel olarak daha estetik, temiz bir profil görüntüsü söz konusu oluyor.

Canan Residence dairelerinin ıslak mekanlarında kullanılacak olan uluslararası Red Dot ve IF tasarım ödüllü Grohe’nin Lineare banyo ve lavabo bataryaları, banyo aksesuarları, mutfak bataryaları minimal tasarımdaki ürünler arasında dikkat çekici özelliğe sahip, sıra dışı modeller arasında yer alıyor. Grohe’nin yeni tasarımları doğanın uyumunu, işlevselliğini ve estetiğini yansıtıyor.