Canan Residence’nin Örnek Daireleri Sizleri Bekliyor



Canan Yapı tarafından Ataşehir'de inşa edilmekte olan Canan Residence’nin örnek daireleri tamamlandı. Örnek daireler, 183m2, 135m2 ve 68m2’lik alanlardan oluşuyor. Daireler, Elif Kınıkoğlu ve Tanju Özelgin tarafından dekore edildi; mobilyalar Studio Mod’da üretildi. Mutfaklarında Miele marka ankastre bulaşık makinesi, elektrikli ocak, fırın, mikrodalga, aspiratör ve mutfak dolaplarında İtalyan Snaidero mutfak kullanıldı.



Canan Residence’daki tüm dairelerde dolaplardan parkelere, duvar ve tavan kaplamalarından, banyo seramiklerine kadar her noktada birinci kalitede malzeme kullanıldı. Dairelerin dekorasyonu için özel ısı yalıtımlı alüminyum doğrama, lowe ısı camlar, yere kadar sürgülü kapılarla çıkılan Fransız balkonlar, 2.90 net tavan yüksekliği, termostatlı alüminyum panel radyatörler, 2.30 brüt kapı yükseklikte mobilya kapılar ve ses-ısı yalıtım üzerine lamine parkeleri kullanan Canan Residence, konfor ve rahatlığa yeni soluk getirdi.

 



Canan Residence'nin konut blokları 10 bin m2'ye varan özel bir peyzaj düzeni içinde konumlanıyor. Açık yüzme havuzu genel su kompozisyonunun bir parçasını oluşturuyor. Kapalı yüzme havuzu ise zengin iç mimari dekorasyonuyla Canan Residence'nin yaşama kültürünü simgeleyen mekânlardan birine dönüşüyor. Çevre düzeninin bir parçası olan basketbol ve voleybol sahası açık alanda yer alırken, kapalı spor salonu aynı imkânları iç mekâna taşıyor. Açık ve kapalı etkinlik alanları içinde tenis kortunun yanı sıra, bilardo ve masa tenisi mekânları bulunuyor.

Canan Residence daireleri fiyat aralığı, 181.440 - 1.417.500 Dolar arasında değişiyor (bu fiyat aralıkları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve loft daireleri kapsıyor).