Canon Yazıcılarına Sahip Olmak için '36' Neden



Görüntüleme çözümlerinde dünya lideri Canon, yıllardır dünyanın dört bir yanındaki CAD & Coğrafi Sistemler üzerine çalışan şirketlere çözümler sunuyor. Canon’un mimarların, mühendislerin ve tasarım üzerine çalışan herkesin değişen ihtiyaçlarına cevap vermek adına geliştirdiği yeni geniş format yazıcıları yüksek hızlı ve 5 renkli baskı teknolojisi ile istenilen incelikte ve kusursuz hassaslıkta çizimler, 3 boyutlu görüntüler basabiliyor. 

Tüm bu özelliklere 36 aya varan taksitlerle sahip olmak şimdi mümkün, üstelik en ekonomik fiyatlarla...

İletişim
0216 418 27 02

Çift Rulo: Farklı tipte kağıtlar için çift rulo kullanımını mümkün kılıyor, işler bölünmüyor (sadece iPF825).

Ekonomik Baskı Modu: Baskı maliyetlerini düşürüyor.

Bitmeyen Baskı: Kartuş tankı bitse dahi cihaz baskıya devam ediyor ve kullanıcılarına kartuşlarını değiştirmeleri için zaman tanıyor. Kartuş bitse dahi işler yarıda kalmıyor (Sadece iPFF650/ iPF655/ipF750/iPF755/ipF815/iPF825).

Hassas çizgiler: +/- 1 yüzde doğrulukta ve minimum 0.02mm incelikte çizgiler.

Kusursuz Entegrasyon: AutoCAD ve diğer çizim programları ile kusursuz uyum sağlıyor.

Maliyet Kontrolü: Sürücü üzerinden elektrik, işçilik maliyetleri dahil, her baskının kullanıcıya ne kadara mal olduğunu gösteriyor (Sadece iPFF650/ iPF655/ipF750/iPF755/ipF815/iPF825).

Microsoft Office Plug-in: Word, Excel ve Powerpoint uygulamalarından doğrudan A0’a kadar baskı alıyor.

Çerçevesiz Baskı: Kağıdın her tarafının kullanıcıya ait olduğu baskı tipi.

160GB Sabit Disk: Çalışmaları sabit diske kaydetmeyi mümkün kılıyor, böylelikle istenilen zamanda çalışmalar basılabiliyor (sadece ipF815/ipF825).

Tarama ve Kopyalama Çözümleri: Yazıcıya tarama ünitesi ekleniyor ve dosyaya/E-mail’e tarama yapılıyor veya A0 dokümanları kopyalanıyor (tarayıcı ünitesi, stand ve ek yazılım ile gerçekleştiriliyor. Tüm CAD yazıcıları ile kullanılabiliyor).

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız.