Canvio Connect II ile İhtiyaç Duyduğunuz Herşey Yanınızda



Canvio Connect II ile kullanıcılar 571,000 adete kadar dijital fotoğrafı, 526,000 adete kadar dijital müzik dosyasını veya 1,640 adete kadar indirilmiş dijital filmi tek bir yerde depolayabiliyor; dev koleksiyonları bile organize edip düzen içinde saklayabiliyorlar.

Canvio Connect II kullanıcılara, sabit disk sürücü üzerindeki dijital varlıklarından oluşan kütüphanelerine doğrudan akıllı telefonlarından veya tabletlerinden erişebilme imkanı veriyor. Buna ilave olarak, 10 GB ücretsiz bulut depolama hakkı tanındığından, kullanıcılar Canvio Connect II cihazlarını kolayca PC'ye ve Wi-Fi ağına bağlayarak diledikleri yerde kesintisiz erişimin keyfini çıkarabiliyorlar. Kullanım kolaylığı için tasarlanan Canvio Connect II, hızlı anında aktarım için 3.0 ve 2.0 USB ile uyumlu. Ayrıca, hem PC, hem Mac ile uyumlu cihaz, Mac sistemleri için NTFS sürücüye de sahip.

NTI® Backup Now EZTM yazılımı ile kullanıcılar, diledikleri dosyaları veya tam sistem yedeklemesini Canvio Connect II üzerinde yedekleyebiliyorlar. Ayrıca, dahili darbe sensörü ve yükleme rampa teknolojisi ile dosyalar kaza sonucu çarpmalara karşı korunuyor; böylece kullanıcılar dosyalarının güven altında olduğunu ve diledikleri yerde erişmeye hazır olduğunu bilmenin rahatlığını yaşayabiliyorlar.

Canvio Connect II taşınabilir HDD renk seçenekleri Beyaz, Saten Altın, Mavi, Siyah ve Kırmızı renkleri kapsıyor. 2015'in ortalarından itibaren 3 TB seçeneği de satışa sunulacak.

Özellikler

Kapasite: 2.0 TB1 'a kadar
Arayüz: USB 3.0 (USB 2.0 uyumlu)
Aktarım Oranı: 5 Gb/s'ye kadar
Hız: 5,400 RPM
Ortalama Arama Süresi: 12ms
Ön ara bellek: 8MB
Boyut:78 x 109 x 14 mm (500 GB, 1 TB); 78 x 109 x 19.5 mm (2 TB)
Ağırlık:165 g (500 GB, 1 TB); 230 g (2 TB)

İçerik

Canvio Connect II
NTI® Backup Now EZTM yazılımı (ön yüklemesi yapılmış)
Mac sürücü yazılımı için Tuxera NTFS (yüklenmiş)
Toshiba için Pogoplug PC yazılımı (yüklenmiş)
USB 3.0 mikro-B kablosu
Hızlı Başlangıç Kılavuzu
Kullanıcı Kitapçığı (sabit sürücüye yüklenmiş)