"Çarşamba Seminerleri" Ferhat Kentel'i Ağırlıyor



Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen ve Mimarizm tarafından desteklenen “Çarşamba Seminerleri”nde Aralık ayının ilk konuğu Ferhat Kentel olacak. 

Kent ve gündelik hayat üzerine "İktidar ve Direniş: Kent ve Gündelik Hayat" başlıklı bir seminer verecek olan Kentel, konuyu iktidar ve direniş meselesi üzerinden ele alacak.

Sunumu 24 Kasım 2010 Çarşamba günü saat 11:00’de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Video Konferans Salonu’nda izlenebilir.

Çarşamba Seminerleri Çalışma Grubu Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, mezunları ile öğretim üyeleri tarafından gönüllülük esasıyla çalışan “Çarşamba Seminerleri Çalışma Grubu”, 2010 Bahar döneminde Ahmetcan Alpan, Albeniz Ezme, Ayşe Aşıgül, Bahar Aksel Enşici, Deniz Başar, Derya Engin, Ece Doğan, Erbatur Çavuşoğlu, Gizem Kıygı, Gökçe Aksoylar, Hikmet Derya Çatal, İnci Şahin Olgun, Maya Arıkanlı Özdemir, Merve Akar, Merve Akı, Murat Cemal Yalçıntan ve Damla Özgü Yıldız'dan oluşuyor. Her türlü katkıya açık grubun “Çarşamba Seminerleri”, Mimarizm tarafından destekleniyor.