"Çarşamba Seminerleri"nde Kentsel Dönüşüm, Küreselleşme ve Türkiye Konuşulacak



Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen “Çarşamba Seminerleri”, Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Fuat Keyman’ı ağırlıyor.

Küreselleşme ve Türkiye bağlamında kentsel dönüşüm üzerine bir seminer verecek olan akademisyen sunumunda, 2010 yılında tamamladığı bir araştırma çerçevesinde ilerleyecek.

Fuat Keyman’ın “Kentsel Dönüşüm: Küreselleşme ve Türkiye” başlıklı sunumu 15 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 11:00’de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Video Konferans Salonu’nda izlenebilir.

Çarşamba Seminerleri Çalışma Grubu Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, mezunları ile öğretim üyeleri tarafından gönüllülük esasıyla çalışan “Çarşamba Seminerleri Çalışma Grubu”, 2010 Bahar döneminde Ahmetcan Alpan, Albeniz Ezme, Ayşe Aşıgül, Bahar Aksel Enşici, Deniz Başar, Derya Engin, Ece Doğan, Erbatur Çavuşoğlu, Gizem Kıygı, Gökçe Aksoylar, Hikmet Derya Çatal, İnci Şahin Olgun, Maya Arıkanlı Özdemir, Merve Akar, Merve Akı, Murat Cemal Yalçıntan ve Damla Özgü Yıldız'dan oluşuyor. Her türlü katkıya açık grubun “Çarşamba Seminerleri”, Mimarizm tarafından destekleniyor.