ÇATIDER Montaj Günleri



BTM teknik ekibi özel olarak hazırlanmış çatı maketi üzerinde BTM Shingle ürününün uygulamasını ziyaretçilere gösterme imkanı buldu. BTM stant alanında ise BTM ürün yelpazesinde yer alan ve çatılarda kullanılabilen; Shingle, Corrubit, Polyplan PVC Membran, Poliroof, Yeşil Çatı Sistemi ve Yeni Nesil Likit Su Yalıtım Ürünleri gibi ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

BTM Marmara Bölge Satış Müdürü Hakan Öner; “Özellikle üniversitelerimizin mühendislik ve mimarlık fakültelerinin öğrencileri ürünlerimize büyük ilgi gösterdi, uygulama detaylarını ilgiyle izledi” dedi. Öner, ürün performansını belirleyen faktörleri ürünün kalitesi yanında, uygulama özelliklerinin iyi bilinmesi ve layıkıyla uygulanması olarak belirtti.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Montaj Günleri Hakkında:
Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER) ve ITE Türkiye işbirliğinde, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde “42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul” kapsamında düzenlenen “ÇATIDER Montaj Günleri”; 4 gün süreyle binlerce sektör profesyonelinin ziyaretine açıktı. Çatı sektörünün gelişmesine katkı sağlamayı amaçlayan etkinlikte, uygulamacılar ve ziyaretçiler ÇATIDER üye firmalarının ürünleriyle, bağlantı yöntem ve detaylarını yakından inceleme fırsatı buldu. Karşılıklı paylaşım çerçevesinde atölye çalışması niteliğinde düzenlenen  “ÇATIDER Montaj Günleri” Yapı Fuarı’nda bir ilk oldu.