CEPHEDER Yeni Yönetim Kurulu’nu Seçti



Türkiye’de güvenli, kaliteli, estetik cephelerin, şehir siluetine uygun yapılanması amaçlı yol haritasının belirlenmesinde söz sahibi olmaya odaklanan CEPHEDER, yeni yönetimi ile yola devam ediyor. CEPHEDER, Türkiye’de cephelerde olması gereken standartlara yön vermek, projelerde önerilen cep-helerin sokak ve kent görüntülerini elde etmek, altyapı ve estetik konusunu gündeme taşıma amacıy-la çalışmalarını kapsamlı şekilde sürdürüyor.  

Gerçekleştirilen Dernek Genel Kurul toplantısında Dörken Sistem Genel Müdürü Cengizhan Okur Genel Başkan, GRC Fiberton Prekast Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Güler Genel Başkan Yardımcısı, Novawood Genel Müdürü Göksel Yıldız Sayman Üye, Tosca Facade Cephe Danışmanlık Arzu Işıklı ile Cüheyda Altınok Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Çok kapsamlı hedeflerimiz var
CEPHEDER Başkanı Cengizhan Okur yeni dönemde yürütülecek çalışmalar hakkında kısaca şunları söyledi: “Hedeflerimiz arasında; oluşturulan cephe standartlarına uygun eğitimler düzenleyerek bilinçli uygu-layıcıları yaygınlaştırmak, bu konuda üniversite, meslek kuruluşları ve resmi kurumlar ile iş birliği yapmak, Mesleki yeterlilik kurumu ile çalışmaya başladığımız sektörel uygulamalarda meslek yeterliliklerinin belirlenmesi ve denetlenmesi çalışmasını tamamlamak, sektörün disiplinler arası toplantılar yapmasına öncülük etmek (mimar, inşaat mühendisi gibi), Belediyeler ile iş birliği yaparak cephe sektörü ile ilgili çalışmalarda en etkin şartnamelerin hazırlanmasına destek vermek öncelikli amaçlarımız arasında olacak.”

Reklam Goruntulenme Bolumu
 
*
Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER)

Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER), Türkiye’de cephe malzemesi üreten, dağıtan, uy-gulayan firmalar ile cephe konusunda çalışan danışman ve bilim insanlarını bir araya getirerek, dün-yadaki teknolojiyi yakalamak için güç birliği yapmak ve cephe hizmet sektörünün gelişmesi ve bütün-leşik olarak yerleşim birimlerinde siluet çalışmalarının çağdaş seviyede tutulmasına yardımcı olma amacı 24 Temmuz 2018 tarihinde İstanbul’da kuruldu.

Mevcut CEPHEDER üyeleri: AGS Metal, Arimeks, Asaş Alü., Austrotherm, Beos Cephe Danışmanlık, Cosentino Turkey, Dörken, Ejot Tezmak, FDF Danışmanlık, FYT Mühendislik,  GRC Fiberton, Hüseyin Gürsoy Mimari Çözümler, Işıklar İnşaat, NLSS Mühendislik, Novawood, Panelsan, Rheinzink, Tosca Facade ile üniversite öğretim görevlisi üyelerimiz İTÜ Öğr. Gör. Prof Dr. Nil Türkeri, MSGS Öğr. Gör. Doç. Dr. Ümit Arpacıoğlu, İTÜ Öğr. Gör. Yrd. Doç. Dr. Cem Altun.