Coldwell Banker Türkiye'den Girişimcilere Cazip Fırsatlar



Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, Franchise’ları ile büyümeye devam ediyor. Coldwell Banker Türkiye, Nispetiye, Koşuyolu ve Feneryolu’nda açılan yeni ofislerine, Ankara ve İstanbul’un diğer bölgelerinde açılmayı bekleyen ofisleri de eklemeye hazırlanıyor.

1906 yılından bu yana 50 ülkede 3 bin 600 franchise ofisi ile gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Coldwell Banker, Türkiye’de Franchise sistemi ile büyümeyi hedefliyor. 2010 yılında İstanbul’un çeşitli bölgelerinde franchise veren Coldwell Banker Türkiye, son olarak Nispetiye bölgesinde açılan Coldwell Banker Eti, Koşuyolu’nda açılan Premier ve Feneryolu’nda açılan Coldwell Banker Denge ofislerini bünyesine kattı.

Franchise adaylarına cazip fırsatlar sunan Coldwell Banker Türkiye, İstanbul’da henüz ofis olarak açılmayı bekleyen bölgeler için talepler almaya devam ediyor. İstanbul dışında Anadolu’dan da taleplerin olduğunu belirten Coldwell Banker Türkiye Franchise Danışmanı Ufuk Vardarlıoğlu, “İstanbul’dan olduğu kadar, Anadolu’dan da franchise adaylarının yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Önceliğimiz İstanbul’un Anadolu yakasında; Suadiye, Bostancı, Maltepe, Kartal, Kurtköy’de başta olmak üzere, Avrupa yakasında ise; Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli, Sarıyer ve Bakırköy’de franchise vermek” diyor.

Coldwell Banker Denge Ofisi Broker/Manager’ı Tolga Güven, Coldwell Banker ile tanışmasını ve tercihlerini şöyle açıklıyor: “Coldwell Banker ile Amerika’da yaşarken tanıştım. Coldwell Banker, gayrimenkul alanında dünyanın en eski ve en tecrübeli şirketi.  Bu yüzden Türkiye’ye geldiklerini öğrendiğimizde ve bu işi yapmaya karar verdiğimizde ilk tercihimiz oldu”.

Coldwell Banker Eti Ofisi Broker’i Hakan Arslanoğlu ise, Coldwell Banker ile çalışmaları hakkında şunları söyledi: “ Uzun yıllar farklı bir şirket ile çalışıyorken, bu işi dünyada çok iyi başarmış ve Türkiye’de de faaliyet göstermeye başlayan Coldwell Banker ile devam etme kararı aldık. Bu kararımızdan da son derece memnunuz. Markamıza ve dünya çapındaki tecrübesine güveniyoruz”.