Başkent’in En Büyük Alışveriş Merkezi Keçiören’e Yapılıyor

Keçiören’de 200 bin metrekare alan üzerine kurulan Başkent’in en büyük alışveriş ve eğlence merkezinin temeli, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’in de katıldığı törenle atıldı.

Hollanda firması MDC ortaklığıyla kurulan MDC Turkmall tarafından yaptırılan Forum Etlik Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin 2007 yılında tamamlanması öngörülüyor. Temel atma töreninde konuşan MDC Turkmall Yönetim Kurulu Başkanı Hans Otto Nagel, yedi yıldır bugünü beklediğini belirterek, büyük bir heyecan duyduğunu ifade etti. Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen de zorunlu rota değişikliği ile üzerinden geçilen bölgelerin artık yabancı sermaye için ‘doğru rota’ haline geldiğini belirterek, “Gelecek dönemde daha da güzel örneklerini göreceğiz.” dedi.

Forum Etlik Alışveriş ve Eğlence Merkezi Projesi’nin Başkente yakışır bir proje olduğunu ve bu nedenle destek vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Kürşat Tüzmen, merkezin bölgeyi cazibe merkezi haline getirmesinin yanı sıra istihdam açısından da önem taşıdığını sözlerine ekledi.