Cosentino Grup Müşterilerine 3 Yeni 'Cosentino Center' ile Ulaşacak

Silestone

Mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzey üretim ve dağıtımında dünyanın önde gelen firması Cosentino Grup, Türkiye’de bir ofis açarak Türk pazarındaki varlığını güçlendirdi. 2009 yılından beri Türkiye’de hizmet veren firma, böylece müşterilerine doğrudan ulaşacak. Cosentino, ilk aşamada 3 büyük şehirde 'Cosentino Centre' hizmet merkezlerini kurarak müşterilerine ulaşacak. Avrupa’da 40’ın üzerinde Cosentino Center’a sahip şirket, Türkiye’deki 3 merkezi ile hem bölgelerin farklı ihtiyaçlarını tam karşılamayı, hem de tüm Türkiye’ye ulaşmayı hedefliyor.

Dekton® ve Silestone® serileriyle iddialı

Cosentino, ürettiği yenilikçi yüzeylerden Türk pazarında öncelikle Dekton® ve Silestone® ürünleriyle öne çıkıyor. 2013 yılında 22 bin saatlik bir Ar-Ge sonucu ortaya çıkan Dekton®, çok düşük gözenek oranına sahip, çizik ve aşınmaya dayanıklı, su geçirmez ve leke tutmaz özellikleriyle dikkat çekiyor. Dekton® yüzeyler, ultraviyole ışınlarından, sıcak malzemelerin temasından ve termal şoklardan da etkilenmiyor.

Silestone® ise yüzde 90 doğal kuvarstan oluşan ve dünyanın önde gelen kuvars yüzey markası olarak öne çıkıyor. Ürün, Leke, darbe, çizik direncine sahip ve su geçirmez olmasının yanısıra bakterilerin gelişmesini önleyici özelliğiyle hijyen bakımından üstün standartlara sahip. 80 farklı renkte, üç farklı dokuya ve çeşitli formlarda üretilen Silestone®, çok geniş yüzeylere yekpare olarak uygulanabilen çok esnek bir ürün.