Coway Arıtma Sistemleriyle Temiz ve Sağlıklı Su Muslukta



Türkiye, mayıs ayında Hazar A.Ş. temsilciliğinde ülke pazarına giren Coway ile "Yeşil Eşya" kavramını tanımıştı... "Modern insanın gündelik hayatında bir ihtiyaç haline gelen ve sağlıklı, hijyenik, konforlu bir yaşam sunan ürünler" olarak tanımlanan bu kavramın yaratıcısı Güney Koreli dünya devi Coway’di. Ve şimdi Coway, ürün kategorileri arasında önemli bir ağırlığa sahip su arıtma sistemleriyle tertemiz, lezzetli ve sağlıklı suyu musluklarımıza getiriyor!

Şebeke suyunu 6 aşamalı bir filtrasyon sisteminden geçirerek %100 hijyenik bir içme suyu haline getiren bu ürünler hem sağlık hem de tasarruf sağlıyor. Su satın almak, damacana suları evde depolamak, yerine yerleştirmek gibi sıkıntılardan kurtaran bu ürünler sayesinde, temiz içme suyu anında ve pratik bir şekilde musluktan akıyor. Meyve ve sebzeler sağlıklı bir şekilde yıkanıp temizlenirken, yemekleri de ekonomik bir şekilde yine bu sağlıklı su ile yapmak mümkün oluyor.

Coway’in su arıtma sistemleri, özellikle ev hanımlarının işlerini büyük ölçüde kolaylaştırıyor; evlerde pratik bir yaşamın anahtarı oluyor; insan sağlığını olumsuz etkileyen unsurları bertaraf ediyor.

Coway Arıtma Sistemleri, ödüllü tasarımlarıyla mutfaklarda çok az yer kaplıyor. Konutlarda genellikle Coway’in tezgah altı direkt akışlı modeli su arıtma sistemi "Neptünüs" ve tezgah üstü arıtmalı sebili "Petit" tercih ediliyor. Coway’in tezgah üstü sebil modelinde, arıtılan su, sıcak-soğuk ve oda ısısında sunuluyor. Bu sayede, ev hanımları çay-kahve için su kaynatmak ya da soğuk su için buzdolabında yer ayırmak zahmetinden kurtuluyor. Çocuk büyütmekte olan anneler de yavrularının beslenmesinde gönül rahatlığıyla Coway cihazlarının arıttığı bu son derece hijyenik ve sağlıklı suyu kullanıyor.

Coway su arıtma cihazlarına, işlevleri ve kapasitelerine göre 1.599 TL.’den başlayan fiyatlarla sahip olunuyor.

Dünya üzerinde 5 milyondan fazla tüketici, Coway sayesinde musluğundan akan suyu tertemiz ve sağlıklı bir şekilde, dilediği sıcaklıkta içip kullanabiliyor, damacana su satın alma derdinden kurtularak, bütçesinde önemli bir tasarruf sağlıyor.