Creavit Unicera'da



Creavit, 5mm’lik kenar kalınlığına sahip ULTRA lavabo ailesinin yeni ürünlerini ve ince tasarım çizgisini farklı yorumladığı yeni bir ürün ailesi olan LOOP tezgah üstü lavabo serisini 4 farklı ölçü alternatifi ile Unicera’da ilk defa sergileyecek. Yine vitrifiye ürün grubunda tercih edilen kanalsız klozet teknolojisine sahip RIM-OFF ürün sayısını artırarak, bu sene bu kategorideki SOLO, MARE ve ELEGANT serilerine yeni eklenen ürünleri tüketicilerin beğenisine sunacak.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Yeni şehirli yaşam tarzına ayak uydurabilmenin kuralı, sınırlı metrekarelerde kompakt ve efektif saklama çözümlerinden geçiyor. Bunun bilinci ile bu yıl yine ilk defa Unicera’da sergilenecek, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, temizlik kovası, paspas gibi banyoda ciddi yer kaplayan eşyaları bir arada saklamaya olanak sağlayan banyo mobilyası çözümlerini, ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Gömme rezervuar kumanda panellerinde iki yeni ürün olan ARC ve TERRA’da, minimal sade ve tasarım çizgisini tamamlayıcı detaylara odaklanırken, DROP kumanda paneli serisine eklenen yeni renkler ile banyosunu tasarlarken özgür olmak isteyenlere yeni renk seçenekleri sunacak Armatür ürün grubunda da tasarımcı imzası taşıyan özgün tasarımıyla BEVEL lavabo, banyo ve 2 farklı eviye bataryasından oluşan serisi yine ilk defa bu fuarda kullanıcıların beğenisine sunulacak. Banyoda tasarım trendlerini yakından takip eden ziyaretçiler, tasarımcı Defne Koz’un Creavit için tasarladığı FOGLİA banyo serisini de, yine bu fuarda yakından görecekler.

Creavit, 10-14 Mart tarihleri arasında CNREXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek Unicera Fuarı'nda 4.Hol A02 no.lu stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.