Creavit'ten Yeni Dünyalar




Creavit, doğal mineraller ile saf akrilik polimerlerin üstün birleşiminin sunduğu sınırsız tasarım özgürlüğü ile oluşturulmuş Exclusive Creavit® serisini tüketicilerinin beğenisine sundu.

Seride yer alan lavabolar ve banyo mobilyaları kombinasyonları özgün tasarımlarının yanı sıra dayanıklılıkları, hijyenik yapıları ile dikkat çekiyor.
Exclusive Creavit® tüm bu özelliklerin maksimumunu ıslak mekân alanlarımızda konforla birleştirerek, değişim kültürünün izlerini yaşatmayı sürdürüyor.

Exclusive Creavit® serisi lavaboların tamamlayıcısı olarak dizayn edilen mobilyaları da, bir esin kaynağı olarak karşınıza çıkıyor. Kullanıcıların hayatını güzelleştirerek ve kolaylaştırarak ıslak mekânları özgünleştirebilen ve bu ortamlara kişilik katabilen sıra dışı ürünlere sahip olmak artık daha da kolaylaşıyor. Exclusive Creavit®, banyolarınızda hemen hemen her düş ve düşüncenize hizmet edecek yeni fonksiyonel kullanımlara olanak sağlıyor.

Exclusive Creavit® sayesinde tasarım dünyasının her beğeniye uyarlanabilen şekil ve formlarını, her türlü ebada uyarlanabilen ürünler olarak ıslak mekânlara taşımak mümkün hale geliyor. Farklı efektler için, eklentili mobilya detayları ile değişik varyasyonlar oluşturuluyor. Böylece tamamen sınırsız bir tasarım özgürlüğü sunuluyor.

Ürünler tasarlanırken geliştirilen düşüncelerin, eşlenik olarak etrafındaki dünyayla uyumlu olması artık çok daha fazla önem kazanıyor. Doğasından aldığı güç ile Exclusive Creavit®, diğer eklentili bütün malzemelerle çok iyi uyum sağlıyor. Temizlenmesi kolay, lekelere dayanıklı ve çok uzun ömürlü Exclusive Creavit kullanırken de farklılığını hissettiriyor. Islak mekânlarınıza Exclusive Creavit® ile özgürlük geliyor…