Çuhadaroğlu'ndan Konut Hamlesi




Çuhadaroğlu İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konut üretmeye hazırlanıyor. Orta gelir grubuna hitap edecek 76 konutluk proje 2+1 ve 3+1 seçeneklerinden oluşacak ve konutlar 2007 yılı sonunda tamamlanacak. Üst gelir grubuna yönelik 17 - 18 katlı 60 dairelik lüks konut proje çalışmaları da devam ediyor. Bağdat Caddesi'ndeki lüks konut projesi, 2008 yılı sonunda tamamlanacak.

Çuhadaroğlu İnşaat'ın Erzurum'da TOKİ ile birlikte konut yapıyor. Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan 144 adet afet konutunun (9 Blok), iş programına uygun bir biçimde inşaatı sürüyor ve 2006 Kasım ayı içinde sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Çuhadaroğlu Holding CEO'su Nejat Çuhadaroğlu, inşaat yatırımları başta olmak üzere birçok projeyi hayata geçireceklerini belirterek, "Erzurum projemizi bu yılın sonunda tamamlayacağız. Bağdat Caddesi'ndeki projelerimizi 2008 sonunda, Yakuplu projemizi ise 2007 yılı sonunda bitireceğiz. 'Bu inşaatın alüminyum doğrama işi Çuhadaroğlu tarafından yapılmaktadır' sloganı artık, 'Bu inşaat Çuhadaroğlu tarafından yapılmaktadır'a dönüşecek" dedi.