Dahua'dan Konut Yangınlarına Karşı HY-SA20A Duman Dedektörü



Dünyanın önde gelen video merkezli IoT çözümleri sağlayıcılarından Dahua Technology, kullanıcılarına günlük yaşamın her alanında güvenlik çözümleri sunuyor. Markanın HY-SA20A duman dedektörü, güvenilirliği ve kurulum kolaylığı ile konutlar için yangın tehlikesine karşı ideal bir güvenlik çözümü olarak öne çıkıyor.

Bölünmüş Spektrumlu Sensörle Yüksek Doğruluk
Dahua HY-SA20A bölünmüş spektrumlu odacık tasarımıyla duman ile toz veya buhar arasında ayrım yaparak yanlış alarmları önlüyor. Cihazın her 9 saniyede bir ölçüm yapan gelişmiş elektronik sensörünün yüksek hassasiyeti sayesinde kullanıcılar alarmı duyduklarında gerçekten bir tehlike olduğuna emin oluyor. Bu da acil durumlarda tepki süresini kısaltıyor.

Yangın esnasında dumanlar ve zehirli gazlar alevlerden daha hızlı yayılır ve bu nedenle kurbanların çoğu bu gaz ve dumanlar nedeniyle hayatını kaybeder. Can kayıplarınnı büyük kısmı ise insanlar uykudayken yaşanır. HY-SA20A duman dedektörü 85dB düzeyindeki sesli alarmı ile evin her yerinden duyulabilecek güçlü bir uyarı verebiliyor. Bu sayede kullanıcılar gece uyurken veya oturma odasında TV izlerken bile tehlike uyarısını duyabiliyor.

Kurulumu son derece kolay olan ürünün dâhili pili tek şarjla 10 yıl boyunca çalışabiliyor. Pil azaldığında ise ürünün üzerindeki uyarı ışığı yanarak kullanıcıya haber veriyor. Ürün, uzun pil ömrü ve herhangi bir ayar gerektirmemesi sayesinde bakıma veya müdahaleye ihtiyaç duymadan uzun yıllar çalışabiliyor.

Konutlar için İdeal Yangın Koruması
Oturma ve yatak odaları, koridorlar ve bodrumlar gibi alanlarda kullanıma uygun olan cihaz müstakil evler, daireler ve yurtlar gibi konut alanları için üst düzeyde koruma sağlıyor.

 

*

Dahua Hakkında

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. (Dahua Technology) dünya lideri bir video merkezli IoT çözümleri ve hizmetleri sağlayıcısıdır. Dahua Technology, teknolojik yeniliklere dayalı olarak şehir operasyonları, kurumsal yönetim ve son kullanıcılar için değer yaratan uçtan uca güvenlik çözümleri, sistemleri ve hizmetleri sunmaktadır.

Yarısından fazlası AR-GE alanında görev alan 16,000’den fazla çalışanı ile Dahua, 180 farklı ülke ve bölgede hizmet vermektedir. 2002 yılında kendi kaynaklarıyla dünyanın ilk 8 kanal entegre DVR cihazını geliştiren Dahua, o tarihten beri kendini yeni teknolojiler geliştirmeye adamıştır. Bu doğrultuda AR-GE yatırımlarını sürekli olarak artıran Dahua, yıllık satış gelirlerinin %10’unu AR-GE çalışmaları için ayırmaktadır. Şirket, video IoT teknolojileri çerçevesinde ortaya çıkan fırsatları keşfetmeye devam etmekte ve hâlihazırda güvenlik taraması, yapay görme, video konferans sistemleri, profesyonel insansız hava araçları, akıllı yangın güvenliği sistemleri, otomobil teknolojileri, akıllı depolama, robotik gibi alanlarda yerleşik faaliyetleri bulunmaktadır.