Daikin Global Trainee 2014'e Başvurmak için Son Gün 6 Nisan



Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Global Trainee Projesi ile geleceğin yönetici adaylarını iş hayatına kazandırmaya devam ediliyor. 'İlk İşiniz Pasaport Almak!' sloganı ile üniversiteden yeni mezun gençlere bir kariyer fırsatı sunan Daikin Global Trainee 2014'e, 6  Nisan Pazar güne kadar başvurmak mümkün olacak. Her yıl 4 başarılı gence Daikin'in kapılarını açan Daikin Global Trainee'ye katılmak için www.daikinkariyer.com ve www.facebook.com/daikinturkiye internet adreslerinde yer alan formları doldurmak gerekiyor.

Başvuruda bulunan her adayın değerlendirmeye alınacağı Daikin Global Trainee'de, ilk değerlendirmeleri Daikin Türkiye ve Global CV İK yöneticileri yapacak. Bu değerlendirme sonucunda, belirlenen kriterlere uygun adaylar arasından 15 kişi finale kalmaya hak kazanacak. Ardından seçkin isimlerin yer aldığı bir jüri tarafından değerlendirmeye alınacak adaylar, yapılacak mülakatta kendini ifade etme olanağına sahip olacak.

Eğitim geçmişi, İngilizce düzeyi, liderlik ve girişimcilik özelliği, geleceğe yönelik hedefleri ve bunu sergileme kabiliyeti ile sivil toplum kuruluşlarında görev alma becerisi ve hobiler gibi çok yönlü bir değerlendirmenin yapılacağı bu mülakat sonucunda seçilecek 4 başarılı genç, Daikin bünyesindeki kariyer yolculuğuna başlayacak.

Kazanan adaylardan ikisi 9 ay boyunca Belçika’daki Daikin Merkez Ofisi’nde, 3 ay boyunca da Avrupa’nın farklı ülkelerindeki Daikin ofislerinin birinde çalışma fırsatı bulacak. Kazanan diğer iki aday ise 9 ay boyunca Daikin Türkiye’de, 3 ay süresince de Daikin Belçika’da görev alacak. Bir yıl boyunca farklı departmanlarda hem eğitim alma hem de çalışma olanağı yakalayan bu gençler, istemeleri halinde Daikin Türkiye bünyesinde çalışmaya devam edebilecek.

Reklam Goruntulenme Bolumu


Daikin Global Trainee'de son iki yılda elde edilen sonuçlar dikkat çekici

Dünya çapında 51 binden fazla çalışanı, yıllık yaklaşık 20 milyar dolarlık cirosu ile 160 ülkede faaliyet gösteren Daikin, insan kaynakları konusunda değer yaratan özgün çalışmalar geliştirmeyi ilke ediniyor.

Daikin Türkiye bünyesinde hayata geçirilen Daikin Global Trainee de son iki yıldır elde ettiği sonuçlar ile dikkati çekiyor. Daikin Global Trainee’nin ilk yılında Belçika’da eğitim ve çalışma fırsatı yakalayan gençlerden Sabancı Üniversitesi mezunu Gülnur Durak kariyerine Daikin Belçika Satın Alma Departmanı’nda devam ederken, Bilkent Üniversitesi mezunu Mert Gönlüşen aldığı teklif üzerine Daikin Avusturya’da Satış Planlama Departmanı’nda kariyerini sürdürüyor.

Boğaziçi Üniversitesitesi mezunu Funda İdil Tezcan ile Ömer Adışen halen Daikin Belçika bünyesinde iş hayatına atılırken, Boğaziçi Üniversitesi’nden Roza Sarı, Konya Selçuk Üniversitesi’nden Muhammet Mehdi Taşyüz, Sabancı Üniversitesi’nden Gökçen Sümer ve Boğaziçi Üniversitesi’nden Mehmet Ali Yılmaz da Daikin Türkiye bünyesinde profesyonel olarak görevler almaya devam ediyor.