Daikin Türkiye'den 200 mm'lik Fancoil



Daikin, 200 mm ölçüsüne sahip olan FWE-D model fan coil üniteleri ile fark yaratıyor. 5,6 kW’a kadar soğutma kapasitesine sahip olan yeni ürün, yatay ve dikey kurulum imkanı sağlıyor. Eurovent sertifikasına sahip olan cihaz, harici 50 Pa statik basınç garantisi ve 6 fan hızı seçeneğiyle tüketiciye ulaşıyor.

Fabrika montajlı 2 ve 3 yollu vana opsiyonlu modelleri olan cihazın özel plastik filtre tasarımı, bakım kolaylığı sağlıyor; sağladığı esneklik nedeniyle gerektiğinde elle kolayca çıkartılabiliyor. En son ERP standartlarına uyumlu olan FWE-D fan coil üniteler yıllardır Daikin’e ait DX ürünlerinde kullanılan ‘sirocco’ fanlar sayesinde son derece sessiz çalışıyor. Bu özelliği sayesinde otel, hastane, ofis ve konutlarda mükemmel bir tercih oluşturuyor.

 
Reklam Goruntulenme Bolumu
 

Cam önlerine, asma tavan içlerine, tavan altına veya döşeme içlerine konulabilen farklı tiplerdeki fan coil ürünlerin küçük boyutlarda olması hem montaj avantajı sağlıyor hem de kullanıldığı alanlarda estetik çözümlere fırsat yaratıyor. 

Neden Daikin Fan Coil seçmeli?

- En son ERP standartlarına uyumludur.

- Aynı ünite için yatay ve dikey kurulum imkanı sağlar.

- Kompakt tasarımı sayesinde yerden kazandırır.

- Çeşitli protokoller üzerinden BMS sistemine kolayca entegrasyonu yapılabilir.

- Üstün verimlilik değerleri, yüksek konfor ve en düşük çalışma sesi seviyeleri için piyasadaki en iyi çözüm olarak öne çıkar.

- Geniş opsiyonları, aksesuar ve kumanda seçenekleriyle ürün esnekliğine sahiptir.

- Zamanlayıcı programlı çalışma moduna sahip kumanda aynı zamanda, fan coil yönetimi açısından tüm müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilir özelliktedir.