Daikin’den Yeni Klima Ururu Sarara II



Geliştirdiği düşük emisyonlu ve yüksek enerji tasarruflu ürünleriyle sektörüne öncülük eden Daikin, nem alıp verme özelliği bulunan Ururu Sarara ile klima alanında yeni bir dönem başlattı. Daikin şimdi Ururu Sarara II ile bu devrimi devam ettiriyor. Önceki gibi soğutma alanında olduğu kadar ısıtma alanında da iddialı olan Ururu Sarara II dört mevsim iklimlendirme özellikleriyle göze çarpıyor.

Ururu Sarara II mevcut üstün özelliklerinin yanı sıra en üst düzeye çıkan verimlilik değerleri ile de benzerlerinden ayrışıyor. Sahip olduğu SEER: A+++" ve "SCOP: A+++" dereceleriyle piyasadaki en yüksek enerji verimliliğine ulaşan Ururu Sarara II, R32 soğutucu akışkanı sayesinde kullanıcılarına en düşük çevresel etkiyi sunuyor. Yalnızca 19 desibel (dB) ile sınıfının en düşük ses düzeyine sahip olan Ururu Sarara'nın yanında fısıltıyla dahi konuşmak mümkün oluyor. Tasarımı ile de fark yaratan Ururu Sarara, aynı zamanda tasarım, kullanılan malzeme ve işçiliği sayesinde 2013 yılı “Red Dot Tasarım Ödülü”nün sahibi.

Nem verme, nem alma, soğutma, ısıtma, hava temizleme, yüzde 100 taze hava besleme özellikleriyle en komple iç ünite çözümü sunan Ururu Sarara II, Daikin'e özel "flash streamer" teknolojisi ile otomatik filtre temizleme özelliğine sahip. Aynı zamanda "Coanda Etkisi" sayesinde gelişmiş hava üfleme özelliği bulunan Ururu Sarara II, alt ve üstten olmak üzere çift hava giriş sistemiyle, piyasada çift hava girişli tek ürün olarak öne çıkıyor. Bu sayede verimlilik artarken, ses seviyesi düşerek (çünkü daha geniş alandan hava emiliyor), homojen hava dağılımı sağlanıyor.

Sessizliği ve çevre dostu özellikleriyle salon ve yatak odalarında kullanım için ideal olan Ururu Sarara II, astım hastaları başta olmak üzere, dış ortam havası kuru olan yerlerde yaşayanlar ve fizyolojik yapısı kuru havaya uygun olmayanlar için ekstra konfor sunuyor.

Çevreye olan bağlılığının bir parçası olarak daha düşük çevresel etkiye sahip sistemler geliştirmeyi amaçlayan Daikin, bu yıl satışa sunduğu yenilenmiş Ururu Sarara modeli ile hem sektör hem de klima kullanıcıları açısından yeni bir dönemi de başlatmış oldu.

Özellikleri

Çevre dostu ve daha verimli soğutucu akışkan gazı R32 ile çalışan dünyanın ilk kliması

Piyasadaki en yüksek enerji verimliliği. SEER: A+++, SCOP: A+++ (Bütün kapasiteler için)

En komple iç ünite çözümü. Nem verme, nem alma, soğutma, ısıtma, hava temizleme, havalandırma

Daikin'e özel Flash Streamer teknolojisi

Otomatik filtre temizleme. (Kendi kendini temizleyen filtre)

3 bölgeli akıllı göz.

Çift hava girişi. (Alttan ve üstten)

En düşük ses seviyesi. Fısıltıdan düşük ses seviyesi, 19 dB(A)'e kadar inebilir.

Uzun mesafeli hava üfleme (Coanda Etkisi)

2013 Red Dot Tasarım Ödülü’nün sahibi.

R32 soğutucu akışkanının özellikleri

Ozon tabakasına zarar vermez. ODP (Ozon Tüketme Potansiyeli) değeri 0.

GWP değeri (Küresel Isınma Potansiyeli ) halen klimalarda kullanılan R410A’nın GWP değerinin yalnızca 3’te biri (GWP=675).

R410A’ya göre daha az soğutucu akışkan kullanımı mümkün.

R410A ile kıyaslandığında daha yüksek enerji verimliliği.

Daha kompakt tasarım mümkün.

Tek bileşenli bir akışkan olduğu için geri dönüşümü ve yeniden kullanımı kolay.

Gelişmekte olan ülkeler için daha ekonomik.