Daima Yeni ve Yenilikçi



Otuz yılı aşkın süredir sanayi ve mühendislik için alüminyum profil üretimi yapan Saray Mimari Sistemler, profil üretiminin yanında pencere ve kapı sistemleri, sürme serileri, giydirme cepheleri, kış bahçeleri, solar sistemler, merdiven küpeşte ve balkon üretimi de gerçekleştiriyor.

Dökümhane, ekstrüzyon, boyahane, eloksal, ahşap desen, alüminyum kompozit panel ve alüminyum bobin boyama tesislerine sahip olan firma, yıllık 24 bin ton alüminyum profil, 1 milyon metrekare alüminyum kompozit panel, 15 bin ton boyalı alüminyum bobin üretiyor. Ayrıca üretimlerinin tümü kalite standartlarına sahip.

Saray Mimari Sistemler, Toplam Kalite Yönetimi anlayışıyla siparişten satış sonrası hizmete tüm aşamaları kontrol altına alıyor; teknik destek bölümüyle mimarlara ve uygulayıcılara proje tasarımı, şartname dökümü ve proje uygulamasına kadar tüm aşamalarda destek veriyor.

Saray Cotta: Yeni nesil cephe kaplaması



 Türkiye ve dünyada ilk tuğla görünümlü Alüminyum Cephe Kaplaması Saray Cotta ile cepheniz yıllar boyunca uluslararası Qualicoat garantisi altında...

Saray Cotta, pişmiş kil türevi bir malzeme olmadığı için mimari projeye ve cephenin durumuna göre istenilen boyutta ve istenilen renkte üretilebiliyor. İşçilik, zaman ve maliyet açısından büyük avantaj sağlıyor. Aynı zamanda ekonomik ve montajı kolay.

7 kg/m2 ortalama montaj yoğunluğu ile yapının statik mukavemetine destek olan Saray Cotta, alüminyum ekstrüzyon sayesinde yangın emniyetli ve çevre dostu. Qualicoat boya teknolojisi ile kirlenmiyor, solmuyor ve yıpranmıyor. Ayrıca uzun ömürlü.

Saraybond Nano ile cepheniz yıllara meydan okusun

Kendini temizleyen nano-teknoloji ürünü alüminyum kompozit panellerle cepheniz toz ve kir tutmuyor, dış cephe temizliğine gerek kalmıyor.

Saraybond Nano parlak, pürüzsüz yüzeyi ve kendini temizleme özelliğiyle suyu ve kiri üzerinden hemen atıyor. Güneş ışınlarına ve kimyasal etkilere karşı daha dayanıklı olan Saraybond Nano, doğaya zararlı madde ve zehir içermiyor, yıllara meydan okuyor.

Saraybond Nano PVDF boyanın kalitesini herkes test edebilir! Geleneksel boya ile boyanmış bir panele ve Saraybond Nano PVDF panele çıkmaz keçeli kalemle bir çizgi çizin ve ikisini de bir bezle silmeye çalışın. Göreceksiniz; geleneksel boyayla boyanmış panelde kalemin lekesi çıkmazken, nano boyalı yüzey keçeli kalemin mürekkebini tutmayacak.

 Büyük tasarruf sağlayan Saraybond Nano'nun fiyat farkı m2’de sadece 3,00 US$.

Yangına dayanımlı yeni kompozit panel Aluface/fr

Türkiye'de bir ilk olan Aluface/fr ile binanız güvende... ODTÜ Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü'nün DIN 4102 test standartlarına göre B1 sınıfı zor yanan malzeme özelliklerine sahip olduğu onaylanan Aluface/fr, Türkiye’de bina cephelerinin yangına dayanıklılığını sağlayan ve fr teknolojisiyle geliştirilen "yangına dayanımlı B1 sınıfı" ilk alüminyum kompozit panel.

Yangına karşı dayanımlılık özelliğinin yanında modern tasarımıyla ve uygulama kolaylığıyla hem ekonomik hem pratik olan Aluface/fr, çeşitli renk ve ebat alternatifleriyle mimar ve diğer uygulamacılara güvenilir alüminyum profil seçenekleri sunuyor.

Saray Mimari Sistemler, gelişmiş AR-GE departmanı ve sahip olduğu ileri teknolojiyle her türlü mimari yapıya çözüm sunuyor. Tasarladığı her yeni ürün mimari bir değer olan firma, daima üründe ve hizmette tam kalite anlayışı ile en iyisini sunmak için çalışıyor.

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız