Dalga Formunun Suyla Birleşiminden Esinlenen Tasarım: ‘Marine’



Türkiye yapı sektörünün banyo ve mutfak çözümlerinde yenilikçi markları arasında yer alan E.C.A - SEREL, minimal çizgileri ve modern tasarımıyla öne çıkan armatür ve lavabo serisiyle banyolara yeni bir tarz getiriyor.

‘Marine’ serisinin armatürü, her yöne hareket edebilen perlatörü sayesinde suyun akış yönünü kontrol edilebilir hale getiriyor. Ayrıca özel debi kısıcı bu perlatör su ile havayı karıştırarak suya yumuşak bir akış kazandırıyor ve konforu arttırıyor. Armatür bu özelliği ile yaşam konforu sunarken sağladığı su tasarrufu ile de çevreye katkı yapıyor. İnsan yaşamını kolaylaştıran, yorucu detaylardan arındırılmış, sade ve yalın bir tasarım anlayışını ifade eden E.C.A’nın yeni ürünü olan ‘Marine’ serisi (duş bataryası ve lavabo bataryası) doğanın büyüleyici formlarından biri olan dalga formunun suyla birleşiminden esinlenerek tasarlandı. ‘Marine’ serisi ile dalga hareketinin en önemli özelliği olan “yer değiştirirken ortamın yer değiştirmemesi” fikri bu tasarım yaklaşımı ile seriye aktarıldı. Bu fikirle, durağan banyo ortamlarına haraketlilik kazandırılması hedeflendi.



Banyonun mimarisine göre SEREL ‘Marine’ suyun yaşam için anlam ve önemini ürünleriyle anlatıyor. ‘Marine’ (banyo mobilyası, lavabo ve klozet) serisi, yaşamın kaynağı olan suyun enerjisini banyo mekanlarında sembolize eden yeni banyo takımı... Suyun yüzey kıpırtısı olan dalga formunu çizgilerinde taşıyan ‘Marine’ zevkle ve rahatlıkla kullanılabilecek özel mobilya alternatifleri ile seramik parçaların entegre edilebildiği, canlı renkler taşıyan genç bir seri ortaya çıkarıyor. SEREL “Marine” serisi, estetik açıdan eşsiz, fonksiyonel açıdan da okyanuslar kadar özgür ve özel hissettiriyor.

Marine Serisi, E.C.A - SEREL ürünlerinin tümünde olduğu gibi su ve enerji tasarrufu temelinde oluşturulan yeni bir tasarım.