Danfoss’tan Soğutma Çözümleri için 2 Yeni Ürün Daha!

Danfoss AK-PC551

Isıtma, soğutma ve sürücü teknolojileri devi Danfoss, soğutma çözümlerine yönelik geliştirdiği 2 yeni ürününü İzmir Swiss Otel’de gerçekleştirdiği lansmanla tanıttı. Kompresör grubu kontrolörü AK-PC 551 ve evaporator kontrolörü ERC211, 'kolaylığın anahtarı' adı altında müşterilerin beğenisine sunuldu.

Türkçe ara yüze sahip

Bir veya iki dönüş grubu ve ortak bir kondenseri olan orta boyutlu kompresör paketleri için üretilmiş bir kompresör grubu kontrolörü olan Danfoss’un yeni ürünü AK-PC 551’in yapılandırılması için sadece 5 dakika yeterli oluyor. Bir çok enerji tasarrufu işlevi ve optimizasyonu da bir arada sunan AK-PC 551’in yapılandırılması, dahili veya uzaktan bağlantılı yerel bir ekran üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Inverter, dijital scroll, 4 silindirli stream ve 4 silindirli Bitzer CRII kompresörleri gibi çeşitli kompresör kombinasyonlarını da destekleyen AK-PC 551; grup emniyet takibi, kompresör faaliyet kaydı, kondenser kapasite ve gece kontrolü gibi birçok işlevi kullanıcılara sunarken, en büyük özelliği Türkçe ara yüze sahip olmasıyla da tüm dikkatleri üzerine topluyor.

Uygun maliyetle yüksek işlevsellik

Danfoss’un lansmanda tanıtımı yaptığı bir diğer ürün olan ERC211 ise en geniş sensör türlerini desteklerken aynı zamanda da sınıfının en geniş ekranına sahip bulunuyor. AB tasarım tescili de bulunan ERC211, kontrolörü kanallarla çevrili olmayan, düğmesine basıldığında net sonuç veren, temizliği kolaylaştıran ve kir tutmayı önleyen Flat Front tasarımı ile dikkat çekiyor. ERC211 güç kaynağı voltaj seviyesi ve 2 alarm seviyesi ile kondenser sıcaklığını izleyen kompresör koruması da sunuyor. Uygun maliyetle yüksek işlevsellik ve kolay kullanım ihtiyacı olanlar için ideal bir çözüm sunan ürünü test etmek isteyenlerin www.danfoss.com/erc adresini kullanmaları yeterli olacak.