Dap Yapı’dan 3 Yeni Proje!



Maltepe’de Vazo Kule projesini satışa sunan Dap Yapı yıl içinde 3 proje daha geliştirecek. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Çağlayan'daki Z Ofis projemizin arkasında yer alan 2 arsa da ofis projesi yapacağız. Bir de Vazo Kule projesinin yanında 30 katlı bir blok inşa edeceğiz” dedi.

Arap şirketle el sıkıştı

Vazo Kule projelerinde rezidanslara otel hizmeti verecek otel zinciri Rotana’nın 100’e yakın oteliyle yılda 5 milyon konuk ağırladığına dikkat çeken Yılmaz, yabancı şirketlerle yeni ortaklıklara sıcak baktıklarını söyledi. Yabancı şirketlerin ortak proje geliştirmek için talepte bulunduğunu belirten Yılmaz, “Arap bir şirketle bu anlamda el sıkıştık. Yakın zamanda ortak bir iş yapacağız” dedi.

Otel konsepti 81 ile yayılacak

Yılmaz, Rotana ile yaptıkları anlaşmayı 81 ile yaymayı hedeflediklerini ifade etti. İstanbul’da ilk adımı atıklarını ve buradan aldıkları verime göre hareket edeceklerini söyleyen Yılmaz, “ Doğu illerine yatırım yapmayı istiyoruz. Eğer uygun ortam olursa bu illerimizde seve seve proje yaparız” dedi.

Spor merkezi yatırımlarına devam

Dragos Royal projesindeki 5 bin metrekare sosyal alanı spor tesisi kurduklarını belirten Yılmaz, bu zincire diğer projelerinde devam edeceklerini söyledi. İlk adımda açılan sağlık ve spor merkezi için 20 milyon TL yatırım yaptıklarını dile getiren Yılmaz, “ Hedefimiz 40 projede bu hizmeti sunmak. Böylece 2 bin kişiye de istihdam sağlayacağız” dedi.