Decovita Seramik’ten Decovita Quantum



Decovita Seramik, ürün çeşitliliği, lüks segmentteki seramikleri ulaşılabilir fiyatlarla sunmasının yanı sıra, ürünlerinde doğadan ilham alıyor, kullanıcıların hayatını iyileştiriyor.

Doğadan aldığı ilhamı trendleri belirleyen tasarımlarla buluşturan Decovita Seramik, "yaşam ışınları" olarak da bilinen "Uzak Kızılötesi Işınları" yayma kapasitesine sahip Decovita Quantum Serisi ile radyasyonu ve bakterileri engelleyen bir ürün sunuyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Doğada ender rastlanan 9 farklı toprak elementinin bir araya gelmesiyle "yaşam ışınlarını" yayma özelliğine kavuşan Decovita Quantum, toprağın farklı tonlarındaki renkleriyle yaşam alanlarına şıklık ve doğallık getirirken, bir yandan da kullanıcıları zararlı dış etkenlerden koruyor. Gerçekleştirilen testler sonucunda Decovita Quantum'un elektromanyetik dalgaları %90 seviyesinde engellediği tespit edildi.

Decovita Quantum yaydığı ışınlarla, cep telefonları, televizyonlar, bilgisayar ve kablosuz modemler, mikrodalga fırınlar, MR cihazları, fotokopi cihazları, baz istasyonları gibi cihazlardan yayılan, ev, iş yeri, hastaneler gibi her türlü ortamda sürekli olarak maruz kaldığımız radyasyona karşı kalkan görevi üstleniyor.

Elli yıl dayanıklılık güvencesiyle sunulan Decovita Quantum'un yaşam ışınlarını yayma kabiliyeti, suyun kalitesine de etki ediyor. Çay, soya sosu, sirke, su gibi sıvılar Decovita Quantum'un yanına konulduğu zaman belli bir süre sonra aktive olarak yararlı içerikleri ortaya çıkıyor. Dinamik hale gelen su molekülleri içeriden sağladığı yararla cilde, dışarıdan sağladığı faydayla saçlara iyi geliyor. Cilt dokusunu ve saçları genç ve sağlıklı bir hale getiriyor. Decovita Quantum bu yapısıyla, güzellik ve bakım salonlarında kullanılmak üzere özellikle tercih ediliyor. Decovita Quantum, suyun kullanıldığı mutfak, banyo gibi her türlü mekanda, spor salonları, SPA merkezleri gibi iş yerlerinde benzersiz bir deneyim yaşanmasını sağlıyor.

Decovita Quantum, hastanelerin, kreşlerin, sağlık merkezleri, bakım evleri, yemekhaneler gibi sterilizasyonun önem taşıdığı mekanların yanı sıra sağlığına önem veren, yaşam alanlarını negatif dış etkenler, enerjiler ve bakterilerden korumak isteyenler tarafından da terch ediliyor. Laboratuvar testleri Decovita Quantum'un %99,72 seviyesinde antibakteriyel koruma sağladığını ortaya koyuyor.

Yaşam alanlarında temiz hava sağlanması için Decovita Quantum'un yapısındaki 9 nadir mineral önemli bir görev üstleniyor. Decovita Quantum muhtelif eşya ve dekorasyon malzemelerinden ortamdaki havaya yayılan ve insan sağlığına zararlı olan formaldehit maddesini %90,4 oranında, tolüen maddesini ise %93,2 seviyesinde düşürüyor. Bu özellik sayesinde iç mekanların havası temizleniyor, saf hava soluyabilmek mümkün oluyor.