Deerns’in Türkiye Ofisi açıldı



Hollanda, Belçika, Brezilya, Fransa, Almanya, İtalya, Rusya, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve Amerika’da ofisleri bulunan Deerns, küresel büyüme stratejisi doğrultusunda Türkiye ofisini açtı. 1928’de kurulan Deerns; enerji tedariği, sürdürülebilirlik, mekanik ve elektrik tesisat mimarisi, imar planı gibi birçok farklı alandaki uzmanlığıyla tanınıyor. Deerns’in Türkiye’de şimdiye kadar yaptığı en önemli proje Borsa İstanbul’un Birincil Veri Merkezi Tasarımı oldu.

Açılış resepsiyonunda bir konuşma yapan Deerns CEO’su Jan Karel Mak, “Deerns olarak diğer üllkelerde olduğu gibi Türkiye’de de başarılı işler yapmak ve yeni projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Büyüyen Türkiye ekonomisinin, Türk iş hayatının ve Türk mühendisliğinin bir parçası olmayı hedefliyoruz. Kendimizi Türkiye’de topluma değer katan ve ülke ekonomisine katkı sağlayan bir kurum olarak konumlandırmayı amaçladık “ dedi.

Şirket güvenilir ve pratik uygulamalarla, sürdürülebilir ve inovatif yaşam alanları, ofisler oluşturuyor. Ayrıntılı tasarım ve yapı yönetiminden binaların teknik ve teknolojik altyapılarına kadar her alanda, mühendislik, tasarım ve danışmanlık hizmetleri sunuyor. Deerns’in; ABD Yeşil Binalar Konseyi, Hollanda Yeşil Binalar Konseyi, European Code of Conduct for Data Centers, International Society for Pharmaceutical Engineering, Orange Goes Green ve Refill üyelikleri bulunuyor. Deerns, dünya çapında 600 uzmanla faaliyet gösteriyor.