Dekoduvar.com Yayında



Web üzerinden duvar dekorasyon ürünlerini online olarak satın alabileceğiniz yepyeni ve farklı bir site olan dekoduvar.com, Mayıs 2009'da açıldı. Site tasarımı da satılan ürünler gibi dekorasyon arzunuzu coşturma iddiasını taşıyan dekoduvar.com’da duvarlarınız için kendi kendinize kolayca uygulayabileceğiniz deko stickerlar satılıyor.

Salon, mutfak, banyo, çocuk odası, mağaza, ofis, bekleme salonu, spor salonu, kuaför, güzellik merkezi gibi birçok alan için yüzlerce desen ve renk seçeneği sunan deko stickerlardan kendi tarzınıza uygun olanı seçebileceğiniz gibi, kendinize ait resimleri de dekoduvar.com'a gönderebiliyor ve çeşitli duvar ürünleri yaptırabiliyorsunuz. Deko stickerlerin yanısıra özel tasarım el yapımı saatler, değişik kesimli kırılmaz dekoratif aynalar, özel desenlerden oluşan duvar süsleri ve bordürleriyle duvarlarınız için yüzlerce çeşit ürün dekoduvar.com’da sizleri bekliyor.



Şimdilik sadece internet üzerinden satış yapan dekoduvar.com, havale veya kredi kartı ödeme seçenekleri ile dilediğiniz ürünü  3 -4  iş  günü içinde kapınıza kargo ile teslim ediyor.