De'Longhi Icona Serisi ile Fark Yaratan Mutfaklar



De’Longhi’nin tasarımı ‘Icona kırmızı kahvaltı serisi’, mutfaklarında ünlü İtalyan dizaynını yaşatmak isteyenlerin tercihi. 60’lı yılların klasik ve vazgeçilmez tasarımlarıyla modern teknolojiyi Icona Kahvaltı Serisinde bir araya getiren De’Longhi, mutfakların modasını değiştiriyor. İtalya’nın alanında ödül almış tasarımcıları tarafından yaratılan, etkileyici ve yuvarlak hatlarıyla göz dolduran Icona kırmızı kahvaltı serisi, kalitesinin yanı sıra parlak görünümüyle de dikkat çekiyor.
    
1.7 litrelik su kapasitesi, 360 derece dönebilen alt taban ve kordonundan ayrı kullanılabilen üst bölmesiyle KBO2001 Su Isıtıcısı, mutfak güvenliğini de tehlikeye atmıyor. Su kaynadığında, gövde kısmı kaldırıldığında ve elektrik kesintisi olduğunda otomatik kapanan ısıtıcı, kaymayan ayakları ve ikiz neon ısıtıcı bilgilendirme ışığı ile mutfaklarda güvenli bir kullanım sunuyor. Ayrıca gizli ısıtma sisteminin uyumu ile mutfaklarda yıllarca bozulmadan kullanılabiliyor.



Özel parlak inox üzeri krom detaylar ile tasarımı buluşturan De’Longhi Icona serisi CTO2003 Ekmek Kızartma Makinesi ise, Elektronik kontroller, ısıtma, tek yüz ısıtma ve iptal seçeneklerinin yanı sıra neon ışıklı göstergesi ve çıkabilir kırıntı tepsisi ile hem kaliteyi hem de kullanım kolaylığını birlikte sunuyor. Ayrıca ‘Extra-lift’ özelliği ile kızartılan küçük ekmek parçalarını almak için ekstra yükseltme ayarı da De’Longhi Icona Serisi ekmek kızartma makinesinde.



Paslanmaz çelik yüzeyi, transparan su tankı, özel cappuccino hazırlama sistemi, çıkarılabilir damlama haznesi ve fincan ısıtma bölümü leziz kahveler hazırlama imkanı sunuyor. Özel kahve bölmesi ile hem toz kahve hem de pad kahveler için uygun olan ECO 310R Esrpresso Makinesi kahve severlerin vazgeçilmezi.