DemirDöküm Yeni A Serisi Klimalarını Tanıttı




DemirDöküm, geçtiğimiz ay üretimine başladığı A sınıfı klimaları, yetkili satıcı, servis ve satış noktalarına detaylı olarak tanıttı. 3 Temmuz 2008 tarihinde, İzmir Hilton Otel’inde yapılan ve DemirDöküm’ün yetkili satıcı, yetkili servis ve satış noktalarından oluşan 100 kişilik katılımcıyla gerçekleştirilen toplantıda, DemirDöküm, klima pazarı ve yeni klimaları ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Genel Müdür Yardımcısı Can Azergün, DemirDöküm’ün kurulduğu yıldan bu yana ısıtma sektörünün lider markası olduğunu belirterek, bu yıl hizmete açılan klima fabrikasında üretilen A enerji sınıfı klimalarla bu sektörde de iddialı olduklarını ifade etti.

Toplantıda yeni DemirDöküm A sınıfı klimaların üstün özellikleri detaylı olarak anlatıldı. Son kısımda ise klima uygulamaları ve "doğru mekan için doğru klima seçimi" konusunda pratik bilgileri de içeren bir eğitim verildi.

Geçtiğimiz ay hizmete açılan ve 400.000 adet / YTL kapasiteli DemirDöküm’ün Bozüyük’teki Klima Fabrikasının, üretim kapasitesinin 2009 yılında 1 milyon adete çıkartılması öngörülüyor.