DemirDöküm'den Merkezi Sistem Satışlarına DEKTA ile Teknolojik Dokunuş



Geçen yıl uygulanmaya başlayan ErP Yönetmeliği ile birlikte kullanıcısına dört dörtlük verimlilik sağlayan yoğuşmalı kazan ailesini satışa sunan DemirDöküm, dijital dönüşüm stratejisi kapsamında iş ortaklarının hayatlarını; DemirDöküm Kazan Tekliflendirme Aracı (DEKTA) uygulaması ile kolaylaştırıyor.

Uygulama sayesinde DemirDöküm iş ortakları, merkezi sistem projelerinin ürün fiyatlandırma ve teklifini 10 adımda oluşturabilecek. Yüksek kapasitesi, çoklu kullanım alanları, müstakil ve yüksek metrekareli konutlarda ihtiyaca özel çözüm sunabilen DemirDöküm MaxiCondense yoğuşmalı kazan ailesinin özellikleri ve teknik detayları hakkında bilgilerin de yer aldığı uygulamayla aksesuar seçimi de gerçekleştirilebiliyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Kapasite ihtiyacı, projeye göre cihaz seçimi, saatlik sıcak su ihtiyacı, boyler seçimi, kontrol aksesuarlarının belirlenmesi, bina yüksekliği, baca tipi ile genleşme tankı seçiminin ardından proje isminin girildiği DEKTA, DemirDöküm iş ortaklarına saniyeler içinde tüm ihtiyaçlarını içeren teklif dosyasını oluşturuyor. DEKTA, kullanıcısına teklifin yanı sıra montaj esnasında dışarıdan temin edeceği sistem aksesuar ürünlerini de içeriyor. Satış ve montaj sürecinde ihtiyaç duyulacak tüm içerikleri otomatik olarak hazırlayan DEKTA, teknik özellikler, pazarlama argümanları ve seçilen sisteme göre montajın daha kolay yapılabilmesi için devre şemasını da iş ortaklarına sunuyor.

Dijital dönüşüm çalışmalarıyla iş ortaklarının hayatını kolaylaştıran DemirDöküm, merkezi sistem satışlarını dijital dünyaya taşıdı. DemirDöküm Kazan Tekliflendirme Aracı (DEKTA) ile merkezi sistem projelerinin ürün, fiyatlandırma ve teklif süreci 10 tuşlamayla oluşturulabilecek.