Dendro, Uluslararası Yapı Ankara Fuarı’nda Büyük ilgi Gördü



Avrupa’nın ve Türkiye’nin en modern tesislerinden birine sahip olan ve zemin kaplama sektöründe önemli bir yere sahip olan Dendro parke,  iç mimar ve tasarımcıların beğenisine sunduğu zengin ürün gamı ve uzay çağı teknolojisi ile tasarımcılara hayal ettikleri tasarımları parkeye uygulama imkânı sunan ürünleri ile Türkiye’nin en prestijli fuarlarından biri olan 23. Uluslararası Yapı Ankara Fuarı 2010’un dikkat çeken firmalarından biri oldu.

Ankara’da gerçekleşen 23. Uluslararası Yapı Ankara Fuarı 2010, 23 – 26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Fuara dünyanın dört bir yanından firmalar katılırken, fuarı ziyaret için çeşitli ülkelerden gelenler, Uluslararası Yapı Ankara Fuarı 2010’u her anlamda Türkiye’nin yapı-inşaat sektöründeki ilerlemeleri yansıtması açısından önemli bulduklarını belirttiler.  
Dendro bünyesinde yürütülen fuar çalışmalarını değerlendiren Dendro Genel Müdür Yardımcısı Serdar Saylan, “Bana göre en büyük zenginlik bilgi, sonra bilginin mahsulü olan teknolojidir. Dendro olarak, biz bunun azmindeyiz. Ülkemize bir marka kazandırabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Dendro olarak, üretim sürecinde kullanıcılarımızın zevk ve isteklerini göz önünde bulundurarak, Ar-Ge çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.