Designflooring’in Yeni Koleksiyonlarından Korlok



Rigid Core, kilitleme mekanizmasına sahip serbest döşenebilen dayanıklı ve sağlam bir zemin döşemesidir. Köpük taban sistemine yerleştirilmiş sağlam, hızlı kilitleme mekanizması sayesinde zemindeki hataları gizler, parke, seramik ve ahşap zeminlerin üstüne mükemmel bir şekilde uygulanabilir. Hem dayanıklı hem de su geçirmez olması sayesinde LVT ürünler arasında öne çıkar.

Korlok, 5G dikey kilitleme mekanizması ile kolay ve hızlı uygulanabilen, uygulandığı mekanlara akustik katkı sağlayan Designflooring’in en yeni koleksiyonlarından biridir. 12 yeni ahşap tasarımı ve 1420x225 mm ebadı ile hem küçük hem de büyük mekanlarda benzersiz bir şıklık sunan Korlok’a Petra The Flooring Co. ile ulaşabilirsiniz.

Akustik Katkı
Benzersiz rijit yapısı ve köpük tabanı ile Korlok, otel, ofis gibi gürültü ve trafiğin yoğun olduğu mekanlara uygulanarak 19 dB’e kadar akustik katkı elde etmenizi sağlar. 5G Dikey Kilit Mekanizması Korlok, beklediğiniz lüks ve tasarımı, rijit yapısı ve 5G dikey kilitleme sistemi sayesinde minimum maliyet ile herhangi bir mekanda hızlı ve kolay uygulayabileceğiniz şekilde sunar.

Ekstra Uzun Plakalar
Korlok’un ekstra uzun plakaları, hem küçük hem de büyük mekanlarda uygulamanın çok daha hızlı olmasını sağlar.

Ayrıntılı bilgiye link üzerinden ulaşılabilir.