Devrimci İş Fikirlerinin Ayrılmaz Parçası Diffrient



Vendo’nun Türkiye temsilciliğini yürüttüğü Humanscale’den devrim yaratan bir iş ve konferans sandalyesi: Diffrient. Bir Niels Diffrient tasarımı olan ve Orgatec 2008’de büyük beğeni toplayan Diffrient, gelişmiş ergonomik fonksiyonlar ve tasarımcısının imzası haline gelen estetik zarafeti ile dikkat çekiyor.

Öncüleri Freedom ve Liberty gibi Diffrient da ayrıcalıklı bir konfor, ilk bakışta sezilebilen bir fonksiyonellik, çağdaş bir yaklaşım ve çevre duyarlılığıyla tasarlandı. Ancak Diffrient’i benzersiz bir seçenek haline getiren asıl unsurlar, onun yeni elastomer malzemeden yapılan oturak/sırt bölümü ve uygun maliyeti. Vücuda verdiği destek ve konforuyla öne çıkan sandalye, cömertçe boyutlandırılmasına rağmen her tarz ofiste minimum yer kaplıyor. %95 oranında geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen Diffrient, 11,3 kg’lık ağırlığıyla klasik bir ofis sandalyesine göre ciddi şekilde hafif.

Diffrient, kullanıcıya otomatikman uyum sağlayan eşsiz bir kullanım rahatlığı getiriyor. Humanscale’in çığır açan karşı denge tasarımının gelişmiş bir versiyonu, Diffrient’ın  dinamik yaslanma mekanizmasını temelini oluşturuyor. Bu mekanizma, herhangi bir manuel ayar gerektirmeksizin sağlıklı bir oturma pozisyonu yaratırken spontane hareketlerde güven veriyor . Yine bir Humanscale yeniliği ve koltuğun fonksiyonel artılarından biri olan kendinden ayarlı omurga desteği ise, harici bir desteğe ya da ek ayar mekanizmalarına duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

Diffrient’ın sırt ve oturak bölümü için Liberty ile aynı file opsiyonlarının yanı sıra elastomer versiyonu da koltuğu otel ve hastane ortamları için ideal hale getiriyor. Diffrient, kolay kullanımı, rahatlıkla ayarlanabilmesi ve ayrıcalıklı konforuyla ofisinizde yeni bir dönem başlatacak.

www.vendo.com.tr