DGVision Alüminyum Radyatör: Dünyanın En büyük ve En Küçük Radyatörü



DGVision Alüminyum radyatör, 45 yıllık alüminyum tecrübesiyle yaşam alanlarını güzelleştirerek daha az enerjiyle ısıtabilen alüminyum radyatörler üretiyor. Sektörde kısa zamanda uzun yol kat eden DGVision Avrupa’da ve Ortadoğu’da büyük bir pazara sahip.

DGVision Alüminyum radyatör, alüminyum radyatörlerin lüx kullanım olarak nitelendirilmesini de ortadan kaldıracak kalitede ve uygun fiyatlarda ürünlere sahip. Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Ar-Ge çalışmalarına devam eden DGVision, artık Avrupa standartlarında ürettiği alüminyum radyatörleri Türkiye’de de üreterek tüm dünyanın satışına sunuyor. Bu anlamda bir dünya markası olma yolunda olan DGVision Alüminyum radyatör kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermiyor.

Detaylı bilgi talebi için lütfen tıklayınız.





Arina Alüminyum Radyatör: Özel profil tasarımı ile inceliğine karşın yüksek ısıl verim sağlıyor. Ayrıca geniş su kanallarına sahip.



Asteria Alüminyum Radyatör: Kompakt tasarımı ve yüksek ısıl verime sahip olan Asteria, zarif bir kapak tasarımına sahip. İsteğe göre her iki yüzü birden kullanılabilen Asteria Modeli kalitesi ve uygun fiyatları ile en fazla tercih edilen ürünlerden biri.




Feronia Alüminyum Radyatör: Kaliteden ve verimden ödün vermeyen, sade ve düz görünümlü bir üründür. Alüminyum radyatörlerin tüketici kitlesini arttırmak ve lüks ürün algısını kırmak amacıyla her bütçeye uygun, ekonomik bir model olarak piyasaya sunuldu.



Laviana Alüminyum Radyatör: Alüminyum üstün teknik özelliklerini bünyesinde barındıran Laviana Havlu Radyatörleri havluları ısıtırken az enerji harcayarak banyoları da sıcak ortamlara dönüştürüyor.