Dış Cephe Boyalarında Kalecolor Farkı



Kalecolor’un sağlığa zarar vermeyen, kokusuz, örtücülüğü yüksek, ustanın işini kolaylaştıran, binalara estetik görünüm veren, yüksek ürün kalitesine sahip çevre dostu özelliklerine sahip su bazlı iç ve dış cephe boyaları; tüketicilerine sunduğu çözümler ve farklı bakış açısıyla sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Dış cephe boyasından beklenen her türlü çözümü birarada sunan Protekta, Kalecolor imzası ile tüketicilerin yanında yer alıyor.

Yaz, kış içiniz rahat

İçeriğinde bulunan vakumlu seramik kürecikleri ile Protekta, kış aylarında ısı transferini azaltarak yalıtıma katkı sağlıyor. Yaz aylarında ise güneş ışınlarını yansıtan kürecikler, ısının yüzey tarafından emilmesini ve buna bağlı olarak ortam sıcaklığının artmasını engellemeye yardımcı oluyor.

Hem kendinizi hem binanızı koruyun...

Silikonlu yapısı ile kar ve yağmur suyunun yüzeyi ıslatmadan akıp gitmesini sağlayan Protekta, binaların nefes almasını sağlayarak, duvarlarda küf ve yosuna sebep olan nem oluşumunun önüne geçiyor. Özel formülü ile boyanın yıpranmasını önleyerek binaların ömrünü de uzatan Protekta, bakım-onarım masraflarınızı da azaltıyor. Ağır hava şartlarından etkilenmeyen, kabarmayan, çatlamayan, rengi solmayan ve tuzlu suya karşı dayanıklılık sergileyen Protekta, özel silikonlu formülünün verdiği yüksek nefes alma kabiliyeti ile de binaların nefes almasını sağlayarak insan sağlığı için zarar teşkil eden rutubet sorununa da çözüm getiriyor ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor.