Dış Cephe Yalıtım levhaları Yapıştırmada ve Çevre İzolasyonunda Çığır Açan Buluş



Tremco illbruck; standart harç sistemi yerine geçen illbruck PU010 EPS/XPS levha yapıştırıcı köpük ile yapılarda termal verimliliği artırırken aynı zamanda daha hızlı ve daha kolay uygulama imkanı ile daha az işçilik sağlayarak verimli bir çözüm sunuyor. “illbruck PU 010 EPS/XPS Levha Yapıştırıcı Köpüğü” ergonomik ve hafif yapısı ile uygulamacılara avantaj sağlayarak, taşıma ve depolama maliyetlerini önemli ölçüde düşürüyor.

Özellikle EIFS (dış cephe yalıtım sistemleri) uygulamalarında ısı yalıtım levhalarının yapıştırılması için geliştirilen illbruck PU010 EPS/XPS levha yapıştırıcı köpük, havadaki nem ile kürlenen ve freon içermeyen itici gaz kullanılan tek komponentli benzersiz poliüretan köpüktür.  EPS/XPS levha yapıştırıcı köpük, düşük genleşen ve sabit hacimli özel formülüyle çok güçlü yapışma sağlıyor. Kullanıma hazır olan ve herhangi bir alet ile ön hazırlığa gerek duymayan ürün, uygulama tabancası ile hızlı ve pratik olarak kullanılabiliyor.



“Uluslararası DIBt” ve “ETAG 004 uyumlu cephe uygulamaları” setifikaları ile belgelenmiş olan PU010 EPS/XPS levha  yapıştırıcı  köpüğü,  standart yapıştırıcılara göre daha iyi yalıtım özellikleriyle daha kolay ve hızlı uygulama imkanı yaratmasıyla mantolamada yeni bir çığır açıyor.

2 saat gibi kısa bir sürede donan illbruck PU010 harç sisteminde levha yapıştırılmasından sonraki 1 günlük bekleme süresini ortadan kaldırıp daha hızlı iş bitirme imkanı sağlayarak işçilik maliyetlerini düşürüyor.