Dış Cephede Profesyonel Kalite: Sista





Henkel, geliştirdiği yepyeni ürünü Sista Nötr Dış Cephe ve İnşaat Silikonları ile pratik ve güvenilir bir çözüm sunuyor. Tek komponentli, kokusuz, alkoksi esaslı nötr silikon Sista, alüminyum, seramik, granit ve daha birçok cephe kaplamasında rahatlıkla kullanıyor.

Prefabrik yapılarda da kullanılabilen Sista Nötr Dış Cephe ve İnşaat Silikonları aynı zamanda, doğrama, asma cephe sistemleri, cam çatı sistemleri, cam cepheler ve inşaat uygulamalarında her türlü yapıştırma işlemini kolay ve güvenilir bir şekilde yapma imkanı sunuyor.

Renkli ve şeffaf olmak üzere iki farklı seçenekle tüketicilerin beğenisine sunulan Sista Nötr Dış Cephe ve İnşaat Silikonları, tüm malzemelere mükemmelce yapışıyor ve yüksek elastikiyeti ile dikkat çekiyor. Gerilme kuvveti, modül ve kopmadaki uzama değerleri arasında ideal bir denge sağlayan ürün, sararma yapmıyor ve kolayca uygulanabiliyor.

Avustralya Sydney Opera Binası, ABD Tampa Kültür Merkezi ve İngiltere Thames Bariyerleri, Sista silikonlarının kullanıldığı dünyaca ünlü yapılara örnek olarak gösteriliyor.