Divan Grubu'ndan Rezidans Atağı



Türkiye’de ilk yerli otel zincirini hayata geçiren Divan Grubu, günümüzün değişen yaşam koşullarını göz önüne alarak rezidans işletmeciliği alanına da adım atıyor. Grup, ilk projesini İstanbul iş dünyasının kalbinde hayata geçirecek. Günümüzün değişen konut trendlerini değerlendiren Divan Grubu, ev rahatlığında otel hizmeti sunan rezidans projeleriyle yeni bir sektöre adım atıyor. Divan Grubu, ilk rezidans projesini İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde rezidans, otel ve AVM’den oluşan çok yönlü bir projeye imza atacak. 

"Özellikle son birkaç yıldır gayrimenkul sektöründe rezidanslar, villa ve konut seçeneklerinden daha fazla ilgi görüyor. Rezidanslara gösterilen bu ilgi satış rakamlarına da yansıyor" diyen Divan Grubu CEO’su Marcos Bekhit ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faik Öztunç, "Modern yaşamın yoğunluğu ve karmaşasında kişiler çok daha modern, kompakt ve konforlu bir yaşam tarzına yöneliyorlar. Biz de Divan Grubu olarak, otelcilik alanındaki yarım asırlık birikimimizi 'modern çağın şatoları' sayılan rezidans işletmeciliğinde değerlendirmek istiyoruz. Divan’la özdeşleşmiş üstün hizmet kalitesini bu alanda da sunmayı hedefliyoruz” şeklinde ortak bir açıklamada bulundular.

Divan Grubu, İstanbul şehirlerinde adım attığı rezidans işletmeciliğine, önümüzdeki dönemde Anadolu’nun gelişmiş ve gelişmekte olan önemli şehirlerinde de devam edecek.