Doğal, Özgün, Ferah Bir Banyo Serisi: My Nature



Çağdaş bir özgünlük ile yorumlanan Villeroy&Boch’un yeni banyo koleksiyonu “My Nature”, doğal malzemeler, yumuşak renk tonları ve fonksiyonda şaşırtıcı esneklik sunuyor. My Nature büyüleyici formların kontrastıyla ferah ve basit; baştan sona doğal bir etki yaratıyor. Malzemelerin seçimi ve doğal tasarım çizgileri hayalleri karşılar nitelikte. Bu stil, organik kontürleri saf bir doğrusallık ile birleştiriyor; farklı kombinli dolap sistem ve aksesuarları sayesinde banyoda daha fazla zaman geçirtiyor.

Kestane ve seramik ile banyoda yeni enerji

My Nature serisinin en önemli özelliği geniş kapsamlı bir lavabosunun olması; özellikle ince gövdesi adeta ışık kaynağı gibi ve buna eşlik eden ferah mobilyalar bu etkiyi daha da vurguluyor. Tamamen yeni ve ilk defa bu seride göze çarpan Villeroy&Boch’un gelişmiş ürün teknolojisi “Castana Dekoru” derin dokulu bir yüzey ile telkari elementlerin kullanımına izin veriyor. Kestane rengindeki konsol bir yenilik olarak öne çıkarken, duvara geçiş imkânı sağlayan lavabo özellikle alışılagelmişin dışında bir estetik sunuyor.

Çekici ve son moda tasarlanmış tuvalet ve bidelerin yanı sıra görünmez sistem ile montaj edilen tuvaletlerin sifonları sadece 4,5 litre su kullanıyor. Ayrıca, patentli kestane klozet kapağı kaplaması doğal bir görüntü ve his sağlıyor. Villeroy&Boch, klozet kapakları için bakımı kolay hijyenik duroplast parçalar ile gerçek ahşabı ilk kez birleştiriyor. My Nature klozet kapaklarının iki önemli fonksiyonu olan Quick Release – kapakların kolay çıkarılıp takılmasını sağlayan sistem -  ile yumuşak kapama özelliği Soft Close sistemlerini bir arada sunuyor.

Gerçek ağaç, renkli ön cephe, esnek aksesuarlar

Oldukça fonksiyonel depolama alanı sunan My Nature, ayna ve yıkama standının altında ve ayna üzerinde bulunan led aydınlatması ile de fark yaratıyor ve enerji tasarrufu da sağlıyor. Kişisel ve estetik bir dokunuş için kullanıcıların mobilyaların kaplamalarını değiştirme imkanı bulunuyor; kestaneye ek olarak kaplamalar kum, gri ve aqua renk seçeneklerinde…

Banyoda kişisel bir sunum

Koleksiyonun göz alıcı parçası olan küvet 3 farklı tipte tasarlandı. Mat beyaz seçeneği de sunan küvetler, kendi dayanakları ile sağlam kestane kaideye olduğu gibi, daha küçük ahşap bir platform üzerine de monte edilebiliyor. Her iki küvet seçeneği de simetrik, parlak ve güçlü tasarım vurgusu yapıyor. 180x90cm ebatlarındaki küvet ayrı durabildiği gibi duvara monte de edilebiliyor ve seçilen parçalarla geniş bir enlem oluşturabiliyor.

Red Dot Ödülü!

Kentte yaşayan insanlar için doğanın rahatlatan duygusunu yansıtan V&B My Nature serisi lavabo Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. Yenilikçi duvar monte sistemi ve sıra dışı Castana dekoru da jürinin ilgisini çekti ve solo My Mature küveti de yine Red Dot Tasarım Ödülü ile onurlandırıldı.

Uyumlu bir ek: L’Aura Serisinden Aksesuar ve Armatürler

L’Aura serisi aksesuar ve armatürlerle Villeroy&Boch, modern country tarzı ile uyumlu yeni bir seri sunuyor. Esnek kontürleri ve temiz, organik formu ile tatmin ederken; büyüleyici ince gövdesiyle My Nature ile son derece uyumlu.