Doğtaş Yeni Koleksiyonlarıyla Köln Uluslararası Mobilya Fuarı’ndaydı



Türk mobilya sektörünün önemli oyuncularından Doğtaş, Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen ve dünya mobilya sektörünün buluştuğu Köln Fuarı’na katıldı. Doğtaş, fuarda 260 metrekarelik standında farklı tasarımları, her zevke hitap eden modelleri ve her kesime uygun fiyat avantajlarıyla ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Yurtdışında 62 ülkede 89 mağazası bulunan Doğtaş’ın standını 37 ülkeden 79 firma ziyaret etti. Doğtaş standının en dikkat çekici ürünleri arasında Pearl oturma grubu, genç ürünlerinden Motokid ve ilk defa fuarda sergilenen genç ürünü Speedo öne çıktı.

Doğtaş Mobilya Genel Müdürü İsmail Doğan, “Uluslararası sektörde en önemli fuarlardan biri olan Almanya Köln Fuarı’na bu yıl sekizinci kez katıldık. Yeni koleksiyonlarımızı tanıtmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadık. Standımıza olan yoğun ilgi ile adımızdan oldukça söz ettirdik. Standımıza duyulan ilgi memnuniyet vericiydi. 2011 ve gelecek yıllarda kalitenin yanında tasarıma da daha çok yoğunluk vereceğiz” dedi.

Doğan, “Doğtaş olarak bugün Avrupalı üreticilerin rakibi olacak seviyeye yükseldik. 2009 yılında yüzde 26 oranında büyüme gerçekleştirdik. 2011 hedefimiz hem iç hem dış piyasada yüzde 30 büyüme gerçekleştirmek. Ayrıca, yurt içinde yeni bir mağaza konsepti oluşturduk ve Exclusive mağaza sayımızı artırmayı planlıyoruz. 2011’de 20’si yurtiçinde 19’u yurt dışında olmak üzere toplamda 39 adet mağaza açmayı planlıyoruz” diye devam etti.

Yurtdışında büyümeye devam ediyor

Doğtaş Yurtdışı Mağazacılık atağının en önemli noktalarından biri olan 'Londra Edmonton Shopping Center' mağazası, 'exclusive' konsept ile hizmete girdi. Doğtaş Exclusive Konsept mağaza, Doğtaş’ın yurtdışında hizmete giren 89’uncu mağazası. Londra’da oldukça merkezi bir lokasyonda yer alan mağaza; sunduğu kalite, perakende mağazacılık anlayışı, hizmet kalitesi, ürün çeşitliliği ve yenilikçi tasarımları ile Londra’daki konsept mobilya mağazacılığına örnek teşkil edecek.