Dolap İçlerini Yeniden Düzenleme Zamanı



Yaz mevsimiyle birlikte dolaplara çeki düzen vermenin zamanı geldi. Dolap içi organizasyonunu kolaylaştıran işlevsel aksesuarlar sayesinde hem "alan kazanımı" hem de giysilere erişirken "minimum zamanda maksimum verim" elde etmek mümkün. Mobilya donanımları ve aksesuarları konusunda rakipsiz ürün portföyü sunan Häfele, kravatlıktan pantolonluğa, ayakkabılıktan portatif askılığa, raylı sepetlerden kemerliğe kadar dolap organizasyonu için gereken tüm ayrıntıları tek elden karşılayabiliyor.

Asansörlü askı sistemleri

Dolap içlerini maksimum verimle düzenlemenin en iyi yollarından biri, dolabın yüksek ve erişimi zor olan üst bölümlerine Häfele’nin asansörlü askı sistemleri ile işlevsellik kazandırmak. Üst kısımlar boydan boya askılığa dönüştürüldüğünde, mekanik bir çekme çubuğu ya da elektronik bir uzaktan kumanda sayesinde en üste yerleştirilen askılara anında ulaşılabiliyor.



Dolap içi aydınlatma sistemleri

Aydınlatma sistemleri, dolap açıldığında içindekilerin daha iyi ayırt edilebilmesini sağlıyor. Farklı seçeneklere sahip ışıklı askı boruları, hem askı hem de aydınlatma işlevini üstleniyor; ayrıca görünümüyle de son derece estetik. Sensörlü olarak da kullanılan dolap içi aydınlatma sistemleri, günde ortalama 3 saat çalışma ile 30 yıl ömre sahip.

Döner raf sistemi

Özellikle derin dolaplarda, atıl alanların değerlendirilmesi için kullanılan döner raf sistemi, dolap içi organizasyonlarında tüm giysileri düzenleyebildiği gibi, istendiği anda her yönden, konforlu erişim sağlıyor.

Pantolonluk, kemerlik, kravatlık

Kemer, kravat ve pantolonlara ulaşılmasını kolaylaştıran, sistematik bir düzene sokan bu ürünler dolap içi organizasyonunda en çok tercih edilen aksesuarlar arasında. Üstün kalitede kaplama ve mekanizmaları ile hayatı kolaylaştıran ürünlerin birbirinden farklı tasarımlarını Häfele ürün gamından temin etmek mümkün.